lilibebiko Kızlar doğum yapalı 45 gün oldu Sezeryan oldum doğum sonrası kanamam 1 hafta önce kesildi bugün tekrar felaket bir şekilde kanamam geldi karnım ve kasıklarımda ağrıyor acaba adet kanımı yoksa lohusa kanımı bebeğimi düzenli bir şekilde emziriyorum bu arada
karpuz_ lilibebiko benim ilk kanamam da o şekilde olmuştu doktor adet kanaması ondan sonra olacak olan demişti
karpuz_ lilibebiko hayır parça yoktu ama kıpkırmızıydı adet kanı gibi değildi normal adet olduğum gün kadar sürdü ama o ağrı çok fena bişeydi😬
simseklivekalpli lilibebiko ya benim 2 sene olacak doğum yapali. 40 çıkmadan oldum, sonra 5 ay olmadım 5 ay sonra düzenli olmaya başladım. Neredeyse hala yoğun, parçalı, günü 4 gündü 6 7gune çıktı neredeyse. Hala doktora gidicem ama bir türlü gidemedim:/
lilibebiko karpuz_ evet benimkide kıpkırmızı ama aralarda küçük küçük parçalar var pıhtı gibi şimdi kasığım karnım belim ağrıyor birde antibiyotik kullanıyorum nasıl oldum anlamadım normalde kullandığım zaman geç olurdum
karpuz_ lilibebiko normaldir diye düşünüyorum ama 40 kontrolüne gitmemişsin sen yine de doktora git kontrol ettir kendini
lilibebiko 456PlayerEsra antibiyotik kullanıyorum ama normalde hamile kalmadan önce antibiyotik içtiğimde ta geç olurdum ya keserdi kanamayı