FtsCvlk Selam kızlar. Kızım Ağustosun 13′ünde bir yasina girecek. Sizce artık ayırmalı mıyım odasını? Siz ne zaman ayırdınız?
[silindi] FtsCvlk valla benim oğlumun odası ayrı ama biz hala beraber yatıyoruz yatağında emzirdiğim için
Ckudll FtsCvlk 8 aylıktı odasını ayırdığımda, iyi ki ayırmışım diyorum, gece uykusu düzene girmişti. şuan 3 yaşında oğlum
Okaymam FtsCvlk 18 aylık ayıramıyorum 🥹 park yataktan da tırmanıp yanımızda yatıyor o kadar güzel ki hiç gönlüm razı değil o yüzden erteliyorum 🙃
[silindi] FtsCvlk bende 1 yaşında yanından ayrılmak istiyorum çünkü uykusu çok bölünüyor ama emzirdiğim için yapmam pek mümkün değil bir de henüz yürümeden ayırmak zor çünkü Allah korusun yatağından bir anda düşebilir her şey olabilir
FtsCvlk Okaymam iste instagram da gordum. 2 yasina kadar ayni odada yatin diyor. O yuzden danismak istedim zaten ayrica da cok haklisin cunku bambaska bir duygu
betul97_ FtsCvlk 9 buçuk aylıkken ayırdım doktorumuz da ev müsaitse ayırman iyi olur demişti şimdi 8 ağustosta kızım 1 yaş olacak rahatladık gerçekten en ufak sese bile uyanırdı. Eşimin alarm sesine uyanırdı uyumazdı ayy çok uykusuz kalıyordum
Pamukhanim_ FtsCvlk ben 7 buçuk aylıkken ayırdım odası da uyuyor şuanlık odasında hamak beşikte yatıyor yatağına koyunca uyanıyor ama iyi ki erken ayırmıştım hem o hem biz rahat ettik
FtsCvlk Pamukhanim_ 7 bucuk ay mantikli ama iddiali bir girisim olmus. Tebrik ederim gercekten arkadasim
[silindi] FtsCvlk odası varsa bir de meme vs emmiyorsa ayırabilirsiniz bence benimki memeye bağımlı yoksa ben de çoktan ayırmıştım
betul97_ FtsCvlk Bizim doktorumuz gerçekten iyi biz çok memnunuz erken ayırmanız iyi olur dedi evde müsaitse
FtsCvlk [silindi] odasi varda kendi doktorumuz bu annenin karar verecegi bir durum dedi. İnternette herkes farkli bir sey soyluyor
filtrekahvemm betul97_ emziriyormusunuz bende ayırmak istiyorum 9 aylık ama emiyor işte sıkıntı yaşarız gibime geliyor 😭😭