Esoz1110 LadyGaddar Birde sürekli tekim eşimde doğru düzgün bakamaz bırakıp nefes almaya bile çıkamıyorum
LadyGaddar Esoz1110 Ailenden birileri varsa bıraksan, benim eşim bakabiliyor ama cok yoğun çalıştığı için kıyamıyorum Ama çoğunlukla haftasonu ilgileniyor,senin beben daha büyük aslında daha rahat bakabilir
aleynaderin1 Esoz1110 bence onu huy edinmiş ağladığında siz bir şeyler yapıyorsunuz ya onu yapmanızı istiyor sürekli uzman değilim sadece akıl yürütüyorum acaba tamamen tepkisiz kalsanız ne olur
Esoz1110 aleynaderin1 Geçende tepkisiz kalayım dedim ağladı ağladı halıya kustu doğum gününe davetliydik o kadar sinirlendim ki o gün durduk yere birde ağlayıp daha 2 dk önce yedirdiğim yemeği kusmuştu sürekli öyle yapıyor
Esoz1110 LadyGaddar Bizim ev 4.kat ben korkuyorum eşim çok dikkatli birisi değil ailesi vs arasa telefona dalar hemen de Allah korusun kızım aşırı meraklo kaşla göz arasında bir yerden atlar
LadyGaddar Esoz1110 Aman Allah korusun vallahi ne desem bilemedim dediğim gibi dişimizi sıkacaz bakalım elbet duzelecekler
hepoyleolurzaten___ Esoz1110 17 aylık benim kızımda çok gazlıydı kolik değildi ama gazı çoktu çıkar çıkar bitmiyordu neler çektim Allah bilir