tosbiksmoms miabel9 inşallah Bana eğer cekilişsiz ve yakın zamanlarda veriyorlarsa mantıklı geliyor. Diğer türlü mesela 5 6 ayda biriktiremeyecegimize göre o araba parasını…
sadbut miabel9 eminevimden araba aldım borcum bitti hiç bir problem yaşamadım sormsk istediğiniz nişey varsa sorsbilirsiniz
minikmisimben sadbut ödemeleri nasıl oluyor ortalama bir araba için birde diyelim araba alacağız ama 6 ayda istediğimiz arabanın fiyatı yükselirse nasıl oluyor?
tastam miabel9 eminevim e ev almak için yazıldık. Peşinat ödedik, aylık ödemelerimiz devam ediyor, ağustosta paramızı alacağız
semayldrd tastam merhaba özel olmaz ise kaç para peşinat verdiniz kaç para verecekler ve aylık ödemeniz ne kadar
dygskerem miabel9 komşuma araba çıktı 1 milyon değerinde aldılar hemen de sıra geldi sıra işi şans birazda ama güvenilir olduğunu düşünüyorum
tastam 0645 peşinat paranız varsa ben peşinatlıyı daha mantıklı buluyorum. Önünüzde adım adım bir takvim oluyor, şu zamanda şu kadar alacağım, şu kadar vereceğim vs. Kuralı da şansınızın yaver gitmesini beklemek gerekiyor
eelif81 miabel9 yaklaşık 6 ay önce gusül aracılığı ile aldık çekilişsiz sisteme girdik peşinat verip 5. Ay da para teslimatı oluyor tam 5. Ayda evraklarımızı ve ödemlerimizi tabi eksiksiz aksatmadan yaptığımız için dedikleri tarihte alacağımız arabayı belirleyip sunduk arabamızı aldık gün içinde araç sahibine para yattı
Liliyy eelif81 mesela ben Bi yerden ev buldum 6 aylığına anlaştım diyelim ev fiyatını tam değerindemi veriyo
zehra-98 miabel9 ablam fuzülevden arabaya girdi eylülde alacaklar inşallah az kaldı sorun yaşamazlar umarım çekilişsiz olana girdiler