Orenda_ Evt selam kızlar Trendyol dan tül perde, güneşlik,fon perde vs. alan var mı varsa memnun kaldınız mı? yorumlarınızı bekliyorum 😊
amazontuba Orenda_ ya ben bebeğim doğmadan önce oraya tül aldım çok kötü gelmedi ama hafif likralı imiş yapısı yıkayınca 3 cm filan uzadı boyu çok kaliteli değildi ama kullanıyorum 1 yıldır bunı bilerek almıştım
mabellaa Orenda_ bebeğim yeni doğmuştu bebek görmeye gelenler olacaktı eski perdemden de nefret gelmişti zaten ben seçmemiştim bir anda tepem attı ve sipariş verdim 😀 ama tyol değil başka bir site e-perde olması lazım ben dümdüz tül verdiğim için gayet memnun kaldım sadece ölçülerini iyi hesaplamak gerekiyor ve evde eğim varsa sıkıntı olabiliyor
Orenda_ mabellaa Ahaha iyi yaptın 😄Benim evde çap da nasıl bir sıkıntı yaratacak canım onu anlayamadım🙄
tosbiksmoms Orenda_ bende trendyoldan almıştım taç marka gayet de güzel geldi sadece pilesinin birkaç yerine hafif hata olmuş ama görmek için resmen iyice incelemek lazım.
Orenda_ tosbiksmoms Küçük hatalar problem değil, teşekkürler canım sağol sipariş verirken pile payını da katıp mı ölçüyoruz kendileri mi ayarlıyor o payı
biimiyomyardimet Orenda_ ben aldım kızımın odasına tül 🤣 taşınacağız idarelik olsun diye aldım ama çok güzel geldi. Fon filanda aldım aynı şekilde oda çok güzel geldi. Yorumlara, satıcıya dikkat ederseniz kötü çıkmaz diye düşünüyorum. Bir kere daha almıştım yanlış ölçü gelmişti iade etmiştim.
Nurce Orenda_ bende trendyoldan taç marka perde aldım. Birde kızımın odasına bi tül almıştım. Markasını bilmiyorum. Güzel gelmişlerdi.
irosiva Orenda_ ben aldım ölçüleri bana göre değil de orda yazana göre seçtiğim için biraz uzun geldi perdeler ama genel anlamda güzel
mabellaa Orenda_ yani nasıl anlatıyım böyle aşağıdan bakınca düz durmuyomus gibi hafif öyle oldu benim ama önünde koltuk olduğu için sorun olmadı
Ogulluana Orenda_ Bu satıcıdan bu perdeyi almıştım salona ve yatak odasına. Dikişleri pilesi gayet kaliteli
tosbiksmoms Orenda_ zaten mesela 3e1 diye yazıyor benim aldığım site Trendyol da pasamanlar tekstil yukarıda bir hanimefendi de görsel olarak paylaşmış aynı sitenin ismini.