MamaUygarVibes Tubanurrr Tuba izlemediysen 7yüz diye dijital bir içerik var yedi bölümden oluşuyor gayet güzeldi. Her bölüm birbirinden bağımsız.
Tubanurrr MamaUygarVibes yok canım izlemedim zaten çok uzun diziler de izlemiyorum sonuna kadar ileteceğim en kısa zamanda 🥰
cokbilmismom doganer aynen öyleee bende yemek yaparken en sevdiğim şey bir şey izlemek 😂 he bu arada İstanbullu gelinde çok güzeldi
endoplazmikretikulumiste doganer şaşıfelek çıkmazı, artist palas, Avrupa yakası , aydan Şener’in oynadığı Çalıkuşu , müjde Ar un oynadığı aşkı memnu …
Pirasalipuding doganer Bana sevmeyi anlat(baştan sona harika) İçerde (muhteşem oyuncu kadrosu ve ilerleyişi)
Papatyam95 Güllerin Savaşı Avrupa Yakası Bir Aşk Hikayesi 7 Numara YouTube Tan izleyebilirsiniz hepsi var.5 yılda bir her yaz Güllerin savaşı izliyorum.Takıntı gibi bir şey oldu😄 Entrika seviyorsanız hoşunuza gider.Finalini de çok severim.Düğünle final yapmayan nadir Türk dizilerindendir😊
Mavigokyuzu doganer gönülçelen, hatirla sevgili, baba candır, bir aile hikayesi en sevdiğim dizilerdi tavsiye ederim :)
maygirl bboran ayyy kac defa izledim bilmiyorum.1 aydir yine aklimda başlasammi diye😃Duygulari ve oyunculuklari okadr guzel ki aşiri aliyorum gercekci duygulari o dizide🌸