JanJan_ Bebeklerinizin uyku arkadaşları neler ve nasıl alıştırdınız? En kolay uyku arkadaşı ne olur? Emerken hep tişörtümü tutup gözlerini kapatıyor sanki bir uyku arkadaşı arıyor gibi aklıma etiketli müslin örtüler geldi (3 ay 10 günlük)
babyisleeping JanJan_ benimkide aynı sürekli tişörtümü tutuyor öyle uyuyor uyku arkadası veriyorum müslinden bepanthol hediyesiydi çokta güzel ama onu tutmak istemiyor bilmiyorum alışır mı🤣
JanJan_ beyzanuroz ya çok seviyor elinde bir şey tutmayı mesela gözüne örtü örtüyorum gündüzleri hemen onu tutuyor ya da yastığı tutuyor fırsat bu fırsat kaçırmak istemiyorum ama uyuturken de pek tutturamıyorum
fatmafiliz JanJan_ buraya atmayı bilmiyorum ki uyku arkadaşı yazınca tavşan var onu aldım bikaç gün tutturdum eline artık ona sarılarak uyuyor
JanJan_ dayes bu tarza daha kolay alışır gibime geliyor benim de acaba emzirirken boynuma mı koysam alışması için
Paramedik16 JanJan_ ellerinde ikisininde bezi vardı müslin üçgen bir bez birer tanede ayıcıkları şuan 30 aylıklar hala onlarla yatıyorlar üstüne bide dinozor eklendi 😂onlar uyuyunca bez hariç diğerlerini alıyorum beşiklerinde yer kalmıyor çünkü
dayes JanJan_ yumuşacık olması güzeldi yani dönse sarılsa falan rahatsız etmiyor büyük gelmiyordu hem de. Olabilir iyi fikir bence kokunuz siner
tosbiksmoms JanJan_ ben kızımın beşiğine sarı bir ayicik koymuştum doğmadan önce sonra onunla yatmaya başladı şimdi 2 yaş 3 aylık o ayıcık olmadan uyumaz ve bir yere de gitmz ille elinde olacak. İnanin yemek yerken bile yanına oturtuyor. İyimi kötü mü bilemedim.