Lenaninannesi İki ay bebeğimin gözünde çapaklanma geçmiyor, göz doktoruna da götürdüm netira damla verdi ama sonuç alamıyoruz bazı sabahlar gözü tamamiyle kapanıyor çapaktan. Var mı böyle olupta çare bulan anneler?
Seherronya Lenaninannesi sütünü sürdün mü hiç ben öyle yaptım sütümü biraz pamuğa sıkıp gözünün üstüne koyuyodum iyi gelmişti
Huzurum12 Lenaninannesi terramyecin goz merhemi bire bir canim recetesiz alabilirsin ben bebegume sürüyorum faydasini gorursun
Deletedmom54 Lenaninannesi bizdede aynı.özellikle sol gözü bazen çapaktan kapanıyor.doktoru suyla temizleyin ve gözün burun tarafına tampon şeklinde masaj yapın dedi.hergün yapıyoruz birazdaha iyi çok şükür
Lenaninannesi Seherronya sütümüde sürdüm daha kötü oldu doktor kızdı bide protein daha kötü yapar dedi :(
Lenaninannesi Deletedmom54 bizimde sol göz masajda yaptım ılık su çay herşeyi denedim öyle gördükçe çok üzülüyorum:(
Deletedmom54 Lenaninannesi çapak zamanla geçicek birşey bence çok kafanıza takmayın.bendede olurdu küçükken bazı sabahlar gözümü açamadan banyoya giderdim yıkamaya.doktorda zaten önemli birşey değil dedi.iki doktor ve bir sağlık ocağı hemşiresine sordum
edashh Lenaninannesi valla benim kızımın gözleri çapaklanıyordu çok kötü cocuk doktoru oluyor bebeklerde masaj yap dedi geçiştirdi ve beni göz doktoruna yönlendirmediği bu ihmal yüzünden çok minikken kanal geçecekler ben tam 7 ay masaj yaptım
edashh Lenaninannesi gözleri çok kötü oluncaya doktoru Prof dr Berna Özkan’a götürdüm bana ögretttiği masajla bi gözü 1 ayda açıldı diğer gözü 6 ay sonra açıldı hiç pes etmedim çok ağladım günler oldu çünkü büyüdük çe kanal doluyor daha da kötü oldu ama bi gün kalktım açılmıştı ameliyat okucaktı kızım rabbim şifasını verdi inşallah sizde hemen düzelirsiniz lütfen burda yazılanlara bakmadan bir göz doktoruna görünün hemen
cansin92 Lenaninannesi bizimde doğduğundan beri çapaklanıyordu 4. Ayda geçti bol bol masaj ve vigamox damlası kullandım günde iki defa masajı internetten izleyin bize çok iyi geldi geçti göz kanalı tıkalıymış sanırım açıldı çapaklanma bitti
Bereninannesi_ Lenaninannesi göz doktoruna götürmüştüm bizimde uzun sürmüştü ıkı ay kadar krem ve damla vermişti birde masaj yapıyordum geçmişti öyle
Lenaninannesi edashh göz doktoruna götürmüştüm ama beni tatmin etmedi yarın başka bir doktor için randevu aldım Allahım inşallah şifasını verir kızımın 🙏🏻
Skn233 Lenaninannesi bize doktor sütünün gözüne gelmemesine dikkat et demişti . Ve kaynanam çayla sildi bi kaç kez daha iyi oldu gerçekten
Pelin87 Lenaninannesi süt sürme kuzum mikrop kapar, doktorumuz her gün en az 8 defa göz pınarıyla burnun arasındaki boşluğa 10defa parmağınızın ucuyla hafifçe basıp çekerek masaj yapın dedi ve bir pamuğu soğumuş çayla ıslatıp gözüne koyun demişti. Biz masajla geçirdik çok şükür
Hullusss Lenaninannesi kızımda doğduğundan beri vardı. Göz pınarı tıkalıydı. Netira felan çok kullandık. Onlar sadece iltihabı kurutuyor. Cnm tek çare masaj. Doktorun sana gösterdiği doğru masaj. Ben tam 13 ay çektim. Masajı yanlış yapmışız yada ihmal etmişiz. 4-5 kez göz doktoruna götürdük. Çok çektik. Sonuç ameliyat oldu. Göz pınarları açıldı. Çok çekti yavrum. Fotoğraf nasıl yukleniyor bilmiyorum gösterirdim siZe. Bebeğiniz çok kucuk . Doktor size masajı göstermediyse. Tekrar götürüp doğru masajı öğrenin. Zaman kaybetmeden. İnşallah geçer. Bunla ilgili post açmıştım bende
Lenaninannesi Hullusss yarın tekrar götürcem bende iyice öğrenip uygularım çok sağol. Allah bebeklerimize sağlık versin 🙏🏻
Hullusss Lenaninannesi amin cnm. Doktor göz pınarı tıkanıklığı dediyse tek çare masaj. Anne sütü yanlış . Çay felan iyi geliyor, ılık su silme . Ama bunlar sadece temiZliyor. Geçirmiyor. Masaj çok önemli . Allah iyiliğini versin inşallah. Biranönce geçer. Büyüdükçe masaj yapmak çok zor oluyor.
Mbrcm Lenaninannesi 2.5 ay bizde çektik göz pınarı tıkanıklığı sebebiymis netira kullandık ama kalıcı olarak düzenli masajla geçti çok şükür. İki parmağınızı göz pinarina bastırarak baskı uygulayin ve burnunun sonuna kadar bastrarak inin nette var yapılışı tek çare masaj dediler