nazmom ikrammmf halkbankası olması lazım. Yattıgında mesaj mı geliyor, benimde onaylandı görünüyor ama yatıp yatmadığını nereden bilicem
rumeysayilmaz ikrammmf benimde onaylanmış görünüyor nerdeyse onaylanalı bir ay oldu ama yatmadı. 144 ü arayıp soruyorum daha sonra arayın yatmadı diyor
sadecesenmelek nazmom ASHB den msj geliyor o msj gelince para da yatmş oluyor bana geçen ay 27 sinde gelmişti o gün yatmştı para. Mesaj kısmını kontrol edin
ikrammmf nazmom ilk öğretmenim ailem diye uygulama var oraya çocuğu ekleyip ödeme kaydınıza bakabilirsiniz benimki bugün yattı haziranda başvuru yapmıştım
islam58 Benimde hesabımda yatmış görünüyor ilk defa alıcam mayısta başvuru yapmıştım fakat numaramı değiştirdim bu sabah asbh den mesaj gelirse eski numarama gelicek nasıl olucak ya
nanelimon19 ikrammmf ne zaman doğum yapmiştınız işk defa mı alacaksınız önceki aylarda yatmış mı acaba sizin çok soru sordum kusura bakmayın
Dfncgdm2022 ikrammmf halk bankasına gıdeceksın kımlıgınzle bırlıkte ordan alabılıyorsunuz ayın sonuna dogru 28 -29 u gıbı denılmıstı ama tam bılgım yok bu konuda cnm