bisenakillisinzaten simseklivekalpli yumur yumur yumurta Sakın beni unutma Şaka bı yana biz yumurtasız yapamayız nzshgs
arzuapo simseklivekalpli bende arada akşama menemen yapiom ne yapak hergun her gün ne yapacağımizi şaşırdık 🤣
zenginoldum simseklivekalpli buyuk cocuk babaanesinde denize gidiyirlar. Kucuk cocuk daha 5 aylik anne sutu
Duyulurum simseklivekalpli tost, yumurta, menemen, patates kizarması haşlaması veya buğulaması 😅, krep, pankek. Çoğunlukla bunlardan biri oluyor normal günlük kahvaltımızda
simseklivekalpli Duyulurum bizim de böyle. Hep aynı şeyler sıkıldım ama başka şey yapacak azmim de yok 🥲
cLearQueen simseklivekalpli 1 tane bebe var. Muzlu pankek yer yada meyve labne tahin karisim falan yer nadir corba icer. Alerjik olmasaydi yumurta verirdim
Duyulurum simseklivekalpli öyle ya bir de çocuklar durmuyor. Oğlum tost mu tostu bekleyemem pişirmeden yap diyor 😅 kuymak da yapıyordum ben de yazın pek gitmiyor. Mantar da yine kışın yiyoruz
dayes simseklivekalpli ben de oldum olası sevmiyorum ya. Kızım bazen takıyor bazen yemiyor şu an yediği dönem istiyor yapıyorum ama bazen de asla istemiyor o zaman da patates nadiren pankek vs onlardan gidiyoruz
simseklivekalpli Duyulurum mantar sadece pizzada yiyorlar ya 🥲 bunlar da öyle tepeme dikiliyorlar acimmmm diye