karpuz_ Kızlar bu aşı için çok geriliyorum ister istemez gördüğüm videolar aklıma geliyor 18. Ay aşısı sonrası şöyle oldu böyle oldu diyenler var hep. Tabiki yaptıracağım ama yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl geçiyor zor bir aşı mı 🥲
3kedili2bebekli karpuz_ hayır kolay bir aşı tabi her bebek farklıdır ama sadece kızımın bacagi şişti kızardı ağrı acı olmadı ama hiç bir etki metki falan yok
Aseldurumom_ karpuz_ dun olduk atesi 37.70 lere çıktı ilik banyo yaptırıyorum ağrı kesici verdim kolu sisip kızardı sadece
karpuz_ 3kedili2bebekli evet her bebekte farklı sorsam da boşa ama içimi rahatlatmak istedim🥲 inşallah kolay geçer bizimki de
Aysunnkaya 3kedili2bebekli ne aşısı bu sağlık ocaklarının kendi yaptığı aşı mı bilgim yok da ondan soruyorum
beyzanuroz karpuz_ düşmedi hiç düşmüyor ayağı fln sismedi ama gecesi uyumadı sürekli ateşlendi inşallah sizinki ağır geçmez
beyzanuroz karpuz_ hastanede ilaç yapıp gönderecek zaten çok fazla salgın var goturmedim daha kötü hasta olmasın dıe şurup veriyorum vitaminle beraber