elizanehir Kızlar benim başvurum onaylanmış nasıl çekicem ben ödemeyi birde ilk kızım 3 yaşında ona başvuru yapamadım yeni doğum yaptım yani sadece 2. Kızıma alıcam yardımı ne kadar yatar bile varmı
islam58 2.cocuk için çocuk 5 yaşına gelene kadar aylık 1500 alacaksınız benimde onaylandı daha yeni ödeme de gözüktü ayın sonunda çekicem
islam58 Dorask eğer cocugunuz 1 Ocak 2025 tarıhinde doğduysa bu yardımdan faydalanabiliyorsunuz ilk çocuk için tek seferlik 5 bin 2. Çocuk her ay 1500 3. Ve üzeri çocuklar için ise her ay 5 bin alınıyor başvuruyu e devlet üzerinden yapılıyor takibi oran yapılıyor
islam58 Dorask eğer cocugunuz 1 Ocak 2025 tarıhinde doğduysa bu yardımdan faydalanabiliyorsunuz ilk çocuk için tek seferlik 5 bin 2. Çocuk her ay 1500 3. Ve üzeri çocuklar için ise her ay 5 bin alınıyor başvuruyu e devlet üzerinden yapılıyor takibi oran yapılıyor
firstmama nereden alınıyor ödeme bende de onaylandı yazıyor ama nerden alınacağı ne zaman alabileceğim hakkında hiçbir bilgi yok
myangelson firstmama size mesaj gelecek o mesaj geldikten sonra Halkbank şubeden cekebileceksiniz. Muhtemelen 28 temmuzda yatacak bankaya
islam58 deniz515_ ilk öğretmenim ailem ıygulamasını indirin bilgileri girin çocuklar kısmında yattıysa gözükür
deniz515_ islam58 baktım sistem hata verdi daha sonra tekrar bakiyim teşekkür ederim bilgi verdiğiniz icin
elizanehir islam58 ben yanlış mı yapıyorum ya ben e devlete girip arama yerine doğum yardımı yazıyorum kod geliyor o kodu kopyalayıp hizmete git diyorum ordan giriyorum öyle değil mi
islam58 elizanehir evet öyle ama sürekli giriş yaparsınız başvuru olur öyle bir kere yapıp bırakın googleden girince üst köşede taleplerim kısmında kontrol edin sürekli