Valide-Ayse-Hafsa-Sultan  kızlar kül yağıyor balkonuma duman kokusu git gide yoğunlaşıyor. Rabbim korusun bizi.
elisaaaa00_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sakaryadayım 4 gündür yangın asla sönmüyor git gide yayıldı her yere hayvanlar yandı hep şehitler var köyler kül oldu çok korkuyoruz moralimiz çok bozuk
madambovary_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bursadayim inanilmaz bir yanik kokusu is var. Kapilari kapattik geniz yakiyor resmen
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan uykusuzanne__ okuyorum canım kızım var valla ondan korkuyorum kendimi de unuttum
uykusuzanne__ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan rabbim evlatlarımızı korusun inşallah bu yangınlarda biran önce biter inşallah 🤲🏻
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan elisaaaa00_ Allahım korusun ya nerde fakir mazlum zar zor geçinen evine ekmek götüren oralar yanıyor hep ben hiç zenginin malının yandığını görmedim allahım serinlik versin gönlümüze
mavipapatya1 elisaaaa00_ çanakkale’deyim, aynısını 15 Temmuz sabahından itibaren bizde yaşadık çok zor süreç evler hayvanlar emekler hayatlar yandı gözümüzün önünde ve hiçbir şey yapamadık çok zor gerçekten rabbim yardımcınız olsun
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yagizatlas amin inşallah ya bir evimiz var valla o da gitmesin canımızdan olmayalım inşallah