EymenkartalEnderasaf DNisa canım muzun orta kısmında siyah olan yeri verme o kısım kabızlık yapıyor benim oğlan 5 ay 27 günlük veriyorum ona bu zamana kadar kabızlık yaşamadı hiç allaha şükür, Sende öyle dene bak görüceksin 😉
DNisa EymenkartalEnderasaf yaaa deneyeyim. Daha once hep veriyordum sikinti yasamadim buaralar kabiz olmaya basladi
Eslinabusra DNisa ben geçen bir doktor dinledim o aylık bebek gece yemek çok aramazmis alışkanlık olduğu için kalkarmis
DNisa Eslinabusra bizimki gun icinde de oyle arada gelir 2 yudum alir gider 😂 bağımlı oldu iyice. Sutten zor kesicem gibi
Aselim38 Emir7227 normal irmik kullanıyorum ben sorun yasamadim canım bebek irmiginin tek farkı biraz daha ince olması o yüzden normal irmikle de yapabilirsin
DNisa Aselim38 evett 🤗 cok tesekkur ederim bayagi kesintisiz yatti 5 saat kadar. Arada tabii arandi ama vermeyince daldi. Bir ara 2 yudum aldi uyudu. Aliskanliktan hep 😊
DNisa osibrabia uygun canım yapabilirsin ama ceviz koyma. Irmik elma ve pekmez verebilirsin. Once 3 gun kuralini dene tabii😊
EymenkartalEnderasaf DNisa ewet olabilir 😊 bizde bugün 6.ay aşımızı olduk ek gıdaya da başladık ufaktan bakalım nasıl bi süreç bekliyor bizi 😆
EymenkartalEnderasaf DNisa aslında yemeye hevesli iştahlı maşallah büyüğüm gibi zorlamayacak sanki 😆 inşallah öyle gider büyüğümde çok çektim hâlâ da çekiyorum valla 😟
Nebicimanne DNisa tam yulaf unu biraz keciboynuzu unu su karistiriyorum kaynatiyorum pisince icine 1 muz parcalayip koyuyorum birazda pekmez yapistir butun gece beslenmiyo 😂 10.ayindan itibaren gece beslenmesini tamamen kestik (14aylik)
DNisa EymenkartalEnderasaf insallah bu öyle olmaz 😊 belki büyük te küçükten heves edip yer belli mi olur