Gunesnil_23 Kızlar çoğunuz erkek dediniz ama benim bir prensesim daha olacak 🩷🤣 İsim önerileri alabilirim. @ElisaMom_ @alinmom @Meri-Mel @[silindi] @canan6668 @princessmom_ @Pirasalipuding @Cicektebenimcicekligunlerde @Orenda_ @Kitsu @SiprayiL @pogacayanaginannesi @ikibaloglanannesi
perla_ Gunesnil_23 hayırlı olsun canım Buğlem, cenneti müjdeleyen melek. Efnan, cennetteki güzel gözlü kız. Ceylin, cennet kapısı dünya gülüş. Eflin, cennete açılan kapı.btvg Lina, cennetteki hurma ağacı. Elisa, cennet kapısında bekleyen melek. Asenat
Pirasalipuding Gunesnil_23 ay hayırlı olsun canıım 🥰😘ben kız demiştim 😎 bu arada nerelerdesin kaç gündür iyi misin
seniyirimmisdafaa Gunesnil_23 belinay 💗 cok zarif cok kibar su gibi bi kiz çocuğunu betimliyor gözümde😍
Kupeklergiremez perla_ bacım mevzu illa cennetse direk cennet koysun 😂😂😂Allah aşkına şöyle saçma şeyleri bi köşeye bırakın ya
Gunesnil_23 @[silindi] @ZeydsMom @starwomen @KLORAK @[silindi] @siladgnchdr @Hemdem__ @usenmedimyaptimbirvelet @Beyninizikullanmakucretsizdir
[silindi] Gunesnil_23 aaa hayırlı olsun prensesimizz canım benim çok erkek hissetmiştim ben neyi hissetsem tersi oluyo 😂😂 ben eğer kızım olsaydı Parla ismini koyucaktım çok beğeniyorum ne koyarsan koy ama hayatı boyunca parlasın ışıldasın inşallah canım 🥳
Hemdem__ Gunesnil_23 Hayırlı olsun canım ne kadar şanslısın 2 prensesin olacak 🥰🥰Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Belinays_mom seniyirimmisdafaa benim çiçeğimin adı belinay🌸O kadar naif zarif üstelik maşallahh çok akıllıı
seda2 Gunesnil_23 hayırlı olsun bnde daha öğrenemedim cinsiyetini belirtiniz neydi yada bı ulturason fotoğrafi atar mısınız
Gunesnil_23 perla_ Ben ne begendiysem o beğenmedi o ne beğendi ise ben beğenmedim şimdi de Nil ismine taktı ilk kızımın ismini ben koydum bunu ben koyacam diyor 🤣
MutluPrensesAnnesi Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses 😍🫶🏻 Asel Aden İkra ırmak lavin mislina Almina Efnan Nilda Neva Almila Reyyan Mila Ahsen Gülce liya Mira İdil Ayliz Bade Mercan Lara Aylin Tuana Serra Talya Öykü Pera Vera Asena Simra Sare Alya Livza Parla Alina Masal Lidya İlay Bunlar Var 🌸♥️
Orenda_ Gunesnil_23 Hayırlı olsun canım hoşgeldin tekrardan aramıza özlemiştim seni 😍sağlıkla da gelsin inşaallah 🎀