GizmofizmoE canım benim çok geçmiş olsun öncelikle oğlum 19 günlük tsm'ye topuk kanı vermeye gittiğimizde hemşiremiz burdan direk hastaneye gotur dedi hemde isitme testimiz felanda vardı goturduk kan aldılar ilk 11 küsürlüydü dikkat edersen geçer dedi. Emzirme odasında bir ebe vardı sütüme baktı sütün yeterli kesinlikle mama verme dedi bende ne bileyim inandım vermedim 2 gun sonra kontrole gittik 13 küsürlü 14'e yakın cıktı. Doktor kendisi soyledi hic mama vermedin mi diye ? Yani burada önemli olan illa anne sütü değil . Hem mama hemde anne sütü ver , ver ki kakasını düzenli olarak yapabilsin ki bilurubini dısarı atabilsin . Ben çok ağladım topuklarına vura vura uyandırıyordum uyanmıyordu telefonda alarm kurup bir saatte bir emzirmeye kalktım . Ek olarak mama verdim. Ekstra olarak evde mavi ısık uyguladım gözüne uyku bandı takıp . Birde annelerimizin eskilerden uyguladığı yakasına altın taktım banyo suyuna altın atıp yıkadım . Cok sükur gecti gitti . Insallah sizinde en yakın zamanda geçer .