dumancagla 4 Haziran başvuru yaptım 15 Temmuz da onayladı bugün parayı çekmek için bankaya gittim gözükmüyor dedi 30da yatıyor dedi hesap kesimi belki ondandır dedi öyle mi oluyor
ipek0506 dumancagla bende Mayıs’ta basvurdum temmuzda onaylandı diyor ama bankaya gittim para yatmamış.ne zaman yatacak nasıl olacak belli değil valla
kubraklc1 dumancagla bnde Mart ayinda doğum yaptım Mayıs ayında başvuru yapmıştım bir aydır onaylandı ilk öğretmenim uygulmasina girince 31 temmuzda bankaya yatackamis
nhts fatmafiliz eminmisnz yatmadigina Mayıs’ta doğum yapanlara yattı ben Ocakta doğum yaptım iki defa aldım bu ay sonu üçüncüsü yatacak
dumancagla fatmafiliz 29 mayısta doğum yaptım onaylandı yazıyor yatıp yatmayacağını nereden öğreneceğim ki
dumancagla nhts 29 mayısta doğum yaptım 4 Haziran da başvuru yaptım tek seferlik doğum parasını sormuştum 5000 olan onaylandı yazıyor ama banka da gözükmedi
nhts firstmama hayır bu 2025 yılı doğum yardımı PTT ile hiç bir ilgisi Yok görünmez eski doğum yardımları evet PTT de görünür
bebekyamac dumancagla ipek0506 nhts ben 29martta doqum yaptim mayis 25te onaylandi haziranin ilk ayi msj geldi bi kac gun sonra ayin 25dede parayi cektim 5000 siz nasil 20 bin aldiniz ne zaman basvuru yapmistiniz sadece merak 🤔
dumancagla fatmafiliz be in aradığım da mesaj gelmiyor eailem uygulamasından takip edebilirsiniz dedi
twobabyago Üç ayda bir yatıyormuş doğru mu? Ben mayısta doğum yaptim, temmuzda basvuru yaptim, 2 gunde onaylandi, internetteki habere gore temmuzdaki odemeyi kacirmisim, ekimde alacakmisim. Ayın 30unda hangi bankaya gideceğim