aynenbenim Kızlar oğlum 1 yaş oldu artık mama devam mı edeyim yoksa inek sütümü içireyim bana yardımcı olun lütfen
simaym94 aynenbenim bence mamayı kesin ben kestim kızım da 1 yaşından sonra oğlumda da 9 aylıkken kestim süt verin içine biraz su koyun bide bebe bisküvisi isterseniz bal koyun 1 yaşından sonra verebilirsiniz balı sabah kahvaltıdan sonra akşam da yatmaya yakın verirdim öyle büyüdüler şimdi de bardak da iciyolar biri 3 yaşında birisi de 2 yaşında
momas aynenbenim inek sütü verme bence mama içiyorsa onu ver evet 1 yaş sonrası inek sütü veriliyor ama bence ağır gelir ben bile içince şişiyorum
gceysu aynenbenim 2 yaşa kadar mamayla ilerleyin diyor doktorlar. En iyisi kendi doktorunuza sormanız
asyaaslann Canım büyük şanslısın biberon içiyorsa 18 aya kadar devam sütü öneriliyor anne sütü alam çocuklarada 2 yaşa kadar devam edin diyorlar inek sütü 2 yaştan sonra genelde
canmanayvesuyu simaym94 insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen mama en azından 18. Aya kadar öneriliyor doktorlar tarafından
begmom 2 yaşa kadar tavsiye etmiyor doktorlar vereceksenizde en az 18 aylık olmasını istiyorlar yanlış tüketim bebekte demir eksikliği ve kansızlığa sebep oluyor sindirim problemleri yaşatıyor. Suan zaten çok küçük başlamayın bence yada doktorunuza sorun.
Miracinannesi_ aynenbenim düzenli olarak verme ama aralarda mutlaka ver ben 2 yaşına kadar hiç vermedim şimdi asla süt iciremiyorum sonrasinda red oluyor
eemmyyy uykusuzanne__ merhaba, inek sütü neden önerilmiyor acaba merak ettim. Bilmediğim için soruyorum, sindirimden dolayı mı yoksa farklı bir sebebi war mı net olarak?
aynenbenim Mama içiyor günlük 450 ml kadar fazlasını içmiyor mama hiç kilo aldırmıyor belki inek sütü iyi gelir diye size sormak istedim
kirazmevsimi_ aynenbenim 18 aylik hiç inek sutu vermedim Daha erken bence. Yani çokta fayda olabilcek bir sey degil mamanin yerini asla tutmaz.
Rwerdst aynenbenim oğlum 24 aylık. 2 aydır süt içiyor. 1 aydır falan sütün inekten geldiğini öğrendi. Sütle kafayı yedi. Normalde asla süt içmezdi. Ama öncesinde çokta önerilmiyor. Sütü su niyetine içiyor. İneğin memesinden geliyormuş 😵💫😵💫😵💫😵💫
maygirl aynenbenim inek sutu hic bizaman icirmesenizde olur.kefir yogurt peynir vs sut urunleri tuketmesi yeterli.Hic bir faydasi yok sütün.Aksine zararı war.
simaym94 canmanayvesuyu bana da doktor söyledi zaten bırak diye süt ver dedi kendi kafama göre konuşmuyorum madem bu kadar biliyorsunuz buraya paylaşım yapmayın o zaman