suhedaaaaa tkut Yıllardan beri pantene güç ve parlaklık yeşil kapak olanı kullanıyorum. Harika bir şampuan. Eskiden bir şampuan vardı fonex narlı efsane bir şampuandı ama sanırım artık üretilmiyor 🥹
Winner Elidor kahverengi olan. Baya iyi memnunum. Yumuşacık yapıyor. Birde duş sonrası Hindistan ceviziyağı sürüyorum. Bakım için
tkut murphy doğal bir şampuan mi bende doğal arıyorum en azından içerik bakımından market şampuanlarına nazaran temiz olsun istiyorum
rachelgreen_ neslika ogx arganlısı nasıl memnun musunuz saçlarım son zamanlarda çok kuru acaba iyi gelir mi saçı yumuşatıp nem veriyor mu ?
sadecesenmelek tkut doğal mı bilmem ama Eyüp Sabri Tuncer’in zeytinyağlı bir şampuanı var beyaz pompalı şişe yeşil kapağı var o saça çok iyi geliyor kime önerdiysem sevdi
meltemanneoldu tkut ben ceel in biberiye yağlı sampuanini aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim. Kepek dökülme kalmadı saçımda ayrıca da uzatti
blueberryyy__ tkut Kerastase kullanıyorum yıllardır bana en iyi gelen şampuan. Aşırı gür ve çok saçım var başka şampuan asla iyi gelmiyor
neslika rachelgreen_ bana iyi geldi kuruluktan kaynaklı kaşıntı geçti, daha yumuşak oldu. Nem saç kremi ve maske kadar olmasa da biraz sağladı.