kubra15mart Kızlar 2026 da çok alım olacak diyorlar. Ve seneye sınav temmuz/ağustos gibi olacakmış, yani tam 1 sene var. Ev işleri bebek derken gündüz vakit ayıramıyorum. Ama en azından akşam çalışmak istiyorum. Var mı başlayanınız ? Nasıl bir plan yaptınız ?
momytoo kubra15mart ciddimi ya bende cok istiyorum 1 tane ogluk var 2 yasina giricek olurmu acaba yapabilirmiyim nerelerden calisiyosunuz acaba
kayzenn kubra15mart bende başlayacam 81 puanım var ama yetmiyor alım yok 2026 ya da çalışacak ne olursa olsun daha 11 gunluguz oğluşumla en geç 1 Eylül de masaya oturmuş olurum
hira0502 kayzenn merhaba adalet bakanlığına çok alım olacak katiplik için ve infaz koruma memurluğu için bütün şartlar kaldırılmış boy şartı falan. Katipliğede başvurmak için herhangi bir üniversiteden mezun olsak yetiyormus. Bence bi deneyin derim puanınız güzel bir puan boşa gitmesin. Ben 65 almıştım kabul ederlerse ben bile deneyeceğim
Rabiiul kubra15mart bende girmeyi düşünüyorum, yks girdim güzel bir sonuç alamazsam KPSS de gireceğim
Boncuk-anne kubra15mart bende giricem her sene olduğu gibi 😅 2024te 77 aldım belki arttırabilirim. Türkçe ile başladım ben matematiğe ağustosta geçicem şu 8-9gün türkçe soru bankasını bitirmek hedefim
dygskerem hira0502 boy şartının kaldırıldığını kim dedi size yanlış bilgilendirme yapmayın boy şartı devam ediyor
dygskerem hira0502 katipliğe lise mezunu olmanız yeterli ayrıca en az 70 almanız gerekir 3 senedir başvuruyorum ve bu bölümün mezunuyum
hira0502 kubra15mart 17 Ağustos’ta kızım kreşe başlayacak tam gün. O zaman çalışacağım. Benim hocamin YouTube videolari ile çalışacağım anlatımları çok güzel
asrinhatasi kubra15mart ben 88 aldım 2024ten. Eylül ekim gibi tekrar başlayacağım tabi oğlum kreşe başlayabilirse
Sbhtduha asrinhatasi bu puanlarla neden atanilmiyor bilmediğim için soruyorum. Daha düşükle atanan puanlar görüyorum. Bende çalışmaya başlayacağım ama bunyuksek puanlarla da atanilmiyorsa hiç şansımız yok demekki
papatyatanesi kubra15mart benim oğlum 17 aylık öğle uykusunda ve gece uykusuna geçince çalışıyorum başka zaman vakit bulamıyorum🥲