Merhaba kızlar dahiliye ye genel değerlerime baktırmak için kan verdim araya hafta sonu girdiği için e nabızdan değerlerime baktığım zaman TsH düşük yani tiroidlerim çok çalışıyor çıktı. O an aynada baktım ki benim boğazımda şişlik var. Çok korktum. Dün hemen sonuç almaya gittik ultrasona girdim. Raporum çıktı iki tarafımda da birden çok nodüllerim vardı. İyi huylu kötü huylu onu biz bilemeyiz dedi doktorda. Ağlamaya başladım kızım var sanki kanser kelimesi beni o an .. Bilmiyorum kızımı düşünüp düşünüp annemlere gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım. Doktor Endokrine takibe gir dedi yeşil alan açtı ve diğer kan vitamin desteklerimi yazdı, kötü bir şey mi dedi bilmiyorum bir çok terim… Annemlere gittiğimde , onlarında morali düştü tabi ki. Sonra annemin aklına komşusu geldi daha yeni gelin bir genç kız daha 17 yaşındayken bu süreçten geçmiş. Onu çağıralım mı dedi olur dedim geldi ve Allah razı olsun o kadar pozitif bir insandı ki beni çok rahatlattı. Tabi şuan ne kadar dün rahatlasam bile evime geldim yalnızım ve kafamda deli sorular. Kız bana dedi ki, bunun en kötüsü ne biliyor musun kötü görünüyor derler ve ameliyat olursun hap kullanırsın bu kadar. Diğer kanserler gibi düşünme dedi bu düşünce bir nebze olsa beni rahatlattı. Konya’da yaşıyorum iki tane iyi doktor bulduk biri özelde biri yarı özelde ikisine de gideceğim biyopsi vs onların diyeceği şeye göre hareket edeceğim artık. Bu bir çok insanda var dedi o komşumuz, bunu gözünde büyütme sankın moralini de yüksek tut korkulacak bişey değil dedi.. Yaşayanlar var mı, kızlar çok korkuyorum bilinç altımda bunun kanser olma olasılığı ve kızımı düşünüp düşünüp ağlamam.. Eşimi çok seviyorum sanki bir şey olacak ve ben onlardan kopacağım hissi..
Her şey Allahtan ama içim öyle burkuldu ki uyuyorum uyanıyorum kalbimde bir yumru var sanki…