jasminebk hepyerdeyizz kesinlikle bizim oturduğum yerde 6 aileyiz 3 tane çocuk var hepsi farklı yaş gruplarında. Onlarda iletişime açık cocuklar değil hoş davranışları yok bizde mecbur şehire parka götürüyoruz
26merve26 jasminebk ne kadarlık bebeğin ? Ay tapma bacım valla aman sanki yaptığında yaptın mı oluyosun sen onun çayına kadar yapmak zorunda değilsin heleki çocuğa falan bakmıyorsa
jasminebk 26merve26 9 aylık canım. Doğru yapınca madalya takmadılar bu saatten sonra da takmazlar. Yapmasaydın deniliyor şunu yaptım diyince de
jasminebk perla_ çok konuşan memnun olmayan hrp kadınlar onlara göre. Ama iki gr akılları var anca idare ediyorlar kendilerini
momas hepyerdeyizz o yüzden kaldıramayan anne olmasın bence çok zor çocuğa da yazık çünkü sen kna ne ekersen onu biçersin. Aslında kendimizden ödün veriyoruz ama çocuğumuza aktarıyoruz herşeyi yani bizden ona gidiyor…
hepyerdeyizz jasminebk Bizim cevremizde yok çocuk 🥲Kg gilin orda çok İkinci olduğunda Bazı süreler hst yattık o süreçte çocuğum kv baktı Dcenesi açıldı resmen
jasminebk hepyerdeyizz ben sürekli konuşuyorum bebeğimle ne yapıyorsam anlatıyorum ona işte bu biber ne bileyim bu ıslak mendil falan diye ama benimle nereye kadar
jasminebk hepyerdeyizz evet akşama kadar masa başında oturuyor çalıştığı yer yoğun da değil akşam eve baygin geliyor
jasminebk perla_ komşuları örnek veriyor sürekli onların kocaları çocuk mu bakıyor ben isteyken nasıl idare ediyorsun da ben evdeyken yardım istiyorsun diyor bana
3kedili2bebekli jasminebk niye iş bulamayasiniz ben gittim ve hala gidiyorum ayrıca esinizde gitmeli psikiyatri bana aile terapisti önerdi ona da gideceğiz üstelik hiç bir problemimiz olmadığı halde önerdi ikinize de iyi gelir konuşmak diye
jasminebk 3kedili2bebekli ben gitmek istiyorum söyledim kendisine de tamam gidelim dedi şimdi de gidemem çok uzak diyor. En mantıklısı yardım almak zaten
perla_ jasminebk başka ve diğer çare dövmek sövmek küfür etmek başka çare yok canım Allah yardımcın olsun ne diyim