Defnnanns 3 aylık bebişlerinize vurdurdunuz mu? Vurdurmadınızmı? Önerirmisiniz ? Yan etkisi varmı? Fikir verirseniz sevinirim kızlar
Mom9 Defnnanns yaptırdım iki dozunu da hiç bi yan etkisi olmadı. Hastalığı hafif atlatmasını sağlıyo fiyatı 280tl
2girlsmom Defnnanns bende bir daha ki ay vurdurmayı düşünüyorum. 300 TL diye gördüm burada bir kaç kez
Defnnanns 2girlsmom evet sizi biliyorum bebeklerimiz aynı hemen hemen gelecek ay vurduracaksanız alın gelin dedi ebe
2prenssAnnesii Defnnanns buyuk ogluma yaptirdim suan 5 yasinda ozmn 120 yada 150 gibiydi fiyati cok şükür yakalanmadı hastaliga yan etkisi bikac gun belki ishal olabiliyor 2.ogluma haftya cuma yaptrcaz fiyat 300 olmuş 3 aylik olacak haftya
Elifliyam Defnnanns 2 dozunu da yaptirdim herhangi bi yan etkisi olmadi cok şükür tek dozu 315 liraydı
maaersan Ağzından içiriyorlar yan etkisi yok 3ve 5inci ayda oluyor 270tlye almıştım tanesini ve mutlaka yapılmalı bence
Deletedmom388 Defnnanns yan etki olmadı, ben yaptırılması taraftarıyım🙏🏻 300tl ye yakın bir fiyatı var sanırım tek aşının tam emin değilim, 2 doz olanı yaptırdık doktorumuzun önerisiyle.
Ayklz İki dozunu da yaptırdım.Hicbir sorun yaşamadım.Ben yaptirdigim zaman 280 liraydı.Agiz yoluyla veriliyor.
Sanslianne Defnnanns ben yaptırdım bebeğim inek sütü alerjisi olmasına rağmen. Ben zamanında rotavirüs geçirmiş bir anneyim ve aşısız olmayı göze almadım. Yan etkisi endişe ettiğim gibi olmadı sadece yeşil kaka oldu zaten biz alışkınız yeşil mukuslu kakaya. Bütçeniz müsaitse yaptırın derim.
Defnnanns Sanslianne artık 3e 5e bakmıyoruz yeterki bebişlerimiz saglıklı olsun. Herkes yaptırmış daha dr konuşmadım ama yaptırırım
2prenssAnnesii Sanslianne buyuk oglumda coklu gida alerjisi olduğu halde yaptirdim bnde buna da yaptrcam ins.bu arada agizdan damlatildigi icin kusmaya karşi aç göturun bebekleri yaptıracak anneler