Sibel4264 Alan var mı kızlar memnun musunuz fiyatları ne kadar bir de bu mevsim de hangisini almak lazım kışlık mı baharlık mı
ZeynepEceninAnnesii Sibel4264 çok memnunuz kızımın ayağında sürekli 🥰 içi pamuklu 54.90 fiyatı ben Trendyoldan almıştım ama kendi sitesinde 3 al 2 öde var sanırım ordan da alıcam 🙈🥰 sitesinde yazlık kışlık seçiliyo sanırım. Benim aldığımda o seçenek yoktu.
sevcan Sibel4264 buse teriminkılerde cok guzel tavsıye ederım ben 2. eskıttım memnunum. çok sağlam. bence içi ınce olanlardan alın cunkü zaten ayakları terlıyor haraket halındeler hep. zaten artk cokta soğuk olmaz, dha kullanıslı olur sıızın ıcın.
Senaktas Sibel4264 bence yürümeye başlayan bebekler için çok kullanışlı. Onlarla çok rahat yürüyor bebeğim. Tavsiye ederim.
Sibel4264 ZeynepEceninAnnesii numarasını nasıl ayarladınız tam ayagı na olanı mı aldınız Bi numara buyuk olanı mı
ZeynepEceninAnnesii Tazeanneee tabanı kaydırmaz ince bi taban. Yazın giydirilebilir ama genelde ev patiği olarak kullanılıyo sanırım.
Aslialya061218 Sibel4264 ben aldım kampanyalı döneminde çoook memnunun ayakları hiç üşümüyo ve ayagından da cıkmıyo 2 sini bu sene kullandım biri daha büyük seneye de olur 👍🏻
ozge3747 Sibel4264 Ben aldım çok memnunum şu an sitesinde 3 al 2 öde kampanyası var tanesi 54,90 tl. Ben hepsini kışlık tercih ettim sadece pamuklu astar kullanıyorlar kışlıkta. Ayakların sıcak olmasından zarar gelmez diye düşündüm
Elifceli Sibel4264 kampanyalı bir dönemde almıştım kışlık hiç almayın derim eğer eviniz kaloriferliyse.
dolunay_6 Sibel4264 ben çok memnunum yıkayıp yıkayıp giydiriyorum kaydırmıyor ama içi pamuklu yaptırmayın terletiyor ben bidahaki alışverişimde pamuksuz yaptırcam
SevgiLina_ Sibel4264 cok guzelmis ya siz yazinca arastiriyim dedim ama bence bu sadece evde giydirilir hosuma gitti bende alcam
Larinaz Bende çok memnunum.3 ünüde kışlık aldım.hazirana kadar giyer zaten cokda kalın değil.en önemlisi ayağından cıkaramıyo.yeni adım atmaya basladı kolayladı gibi patik.yaz başıda baharlık alıcam
sevcan Sibel4264 buse terımın ınternet sıtesınde yapılıyor satıs bır cok model var ve cok kalıtelı baby on the go dıe girin sitesı cıkar en kotu ınstgramdan bulursunuz ben memnunum dha uzun ömurlu oluyor fıyatlarıda 100 tl.
Elifceli Sibel4264 evet çorapla giydiriyorum bir de tam ayağına göre alın büyük alınca rahat edemedi kızım