GezginPaNDa yagizatlas eşim konsere gitmek için neden benden izin alsın. Ben de konsere vs gitmek için izin almam . Ama siz bilirsiniz tabi
yagizatlas GezginPaNDa Almaya da David guetta diyorum yurt dışında diyorum bu yüzden soruyorum siz ne yapardınız diye
yagizatlas MamaUygarVibes aynen siz gitsin deseniz göndereceğim 😂 zaten gönderceğim diyorum kızlar size soru da sorulmuyor 😂😂
yagizatlas ARKADAŞLAR HEPİNİZ NE GÜZEL İZİN ALMADAN HER ŞEYİ YAPIYORSUNUZ BİZ YAPAMIYORUZ BİZ BİRBİRİMİZDEN İZİN ALMADAN BİR ŞEY YAPAMIYORUZ VE BÖYLE DE ÇOK MUTLUYUZ HERKESE HAYIRLI GÜNLER :) :)
Eylul301023 yagizatlas ay evet bizde öyle birbirimize sorariz mutlaka herkes kafasına göre mi takilsin ne saçma yorumlar 😂😂😂
_Hera yagizatlas valla bizde izin de alırız birbirimizden haber de veririz. Çünkü ben öyle yapmasını istiyorumz ee haliyle o yapınca bende yapiyorum her şey karşılıklı. Bu durumdan memnunum da açıkçası 💕💕😊😊 tabiki herkesin kendi hayat tarzı bazilarimiza garip gelebilir 🎀😊💕
oylesinebiri__ yagizatlas konser hangi ülkede birbirinden izin almak çok güzel bişey eşim benden izin almadan tuvalete gitmez 😂
subrk yagizatlas biz birbirimizden izin almayız. Sadece yapmak istedigimiz şeyi iletiriz.Herkesin hayatı farklı tabii .Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım
CuteBadesMama yagizatlas Coldplay konseri vakasını yaşamasında dikkat edin siz yine 😊 şaka bir yana bence gidebilir. Konserlere çocuk alınmıyor, hayranıysa sizin eşlik etme şansınız yoksa elbette gitsin, neden gitmesin ki?
MoonCrystal yagizatlas Ay kesin giderdim ben eşim beni yalvartsa yalvarmazdim ayrıca mesela empati kurdum da karışma bence adama yazık 🤣🤣
oylesinebiri__ yagizatlas hiç bişey olmaz gidebilir bende izin verirdim benim eşimde hep yurtdışına gidiyor çalışmaya gezebilir bi yerlere gidebilir ne olacak