temmuz13_ sol kalça alfa 43 beta 48 derece çift bez önerdiler kızlar şu an 2 ay 10 günlük olduk acaba çift bez yetersiz midir?
Huma_kus34 temmuz13_ gecmıs olsun bu yollardan bizde geçtik çift bez kullandık asla bacaklarını bırlestırmeden yatırdık araya havlu vs koyuyordum gunese çıktık kemıklerı güneş görsün dıye ama pavlik bandajı vs de taktık sonra çok şükür gectı
bbmg temmuz13_ merhaba bizde 2 ay civarında muayene olmuştuk bizde sol kalçada gelişim geriliği var dendi ama sadece tekrar kontrol istendi 3.ayda değer çok düşük olmadığı için, sizin değerler biraz daha düşük gibi başka bir doktora daha görünün isterseniz
eymenku Düzenli olarak kontrollere gidiyor musunuz kontrolllere gittiğinizde yetersiz olduğunu onlar söyler zaten ama bazıları çift bezle toparlıyor başka bı işleme gerek kalmıyor
temmuz13_ 4 gün önce ilk defa gittik o zaman öğrendik 1 ay çift bez geçmezse ortopediye yönlendireceğim dedi uygulamadaki diğer ultrason sonuçlarını okudum bizim sonucumuz çok düşük geldi bana acaba çok riskli grupta mıyız tip2b yazıyor e nabızda
rabiss__ temmuz13_ biz şuan 3 aylığız 2 aylıkken çift bezi kullandık geçmedi aparata başladık tip 2 b bizde bu aparatı 3 ay kullanın sonra röntgen çekeceğiz denildi
temmuz13_ @“Sekerpare_” tip2c’miydi alfa beta sonuçlarınız neydi hangi kalçada vardı bebeğiniz kaç aylıktı farkettiğinizde kusura bakmayın çok panikledim bir sürü soru sordum
temmuz13_ çok teşekkür ederim sizinde mi açılarınız bu kadar farklıydı güneşe çıkarmayı iyi dediniz ben de çıkartayım
bbmg temmuz13_ Alfa açısı için 60° ve üstü beta açısı için 55° ve altı normal sayılır. Normal kabul edilen değerler bunlar çünkü
temmuz13_ bende de annemle babam akraba evliliği yaptığından doğuştan kalça çıkıklığı var 4 yaşında ameliyat oldum doktorum seninle ilgisi yok dedi ama işte çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacak diye
bbmg temmuz13_ bebeğiniz kız mı? İhmal etmeyin lütfen nasıl sizle alakası yokmuş? Arkadaşımın eşinde de kalça çıkığı varmış küçükken ve bebeklerinde de oldu anlamdı doktorlar 8 aylıkken anlaşıldı ameliyat olup aylarca alçıda kaldı çocuk. Sizi korkutmak için yazmıyorum lütfen başka doktora gösterin bebeğinizi geç olmadan
temmuz13_ rabiss__ çok geçmiş olsun bizim tip2c yazıyor e nabızda ben kızımın bacaklarını yan yana getirip ölçtüğümde sol bacak sağ bacaktan 1 ya da 2 cm kısa duruyor
sahim temmuz13_ tip2c biraz ciddi gibi benim kızımında öyleydi. Frejka yastığı ve Tübingen orteziyle düzeldi. Ama mutlaka takip edin ve doktorun önerdiğini kullanın çift bez ya işe yaramazsa korkusu vardı bende. İleride pişman olmayın