Tekbenimsucumguzelolmakdemi susaronya o psikolojiden çıkmak zor olur tabi. Benim ağrı eşiğim çok düşük özellikle genital bölgem çok hassas bu yüzden sezeryan doğum yaptım. Tüylerimi bile bu yaşıma kadar jiletle aldım. Çok hassasım😞
gurbetteanne10 Tekbenimsucumguzelolmakdemi kuofore git bence yapıştırır çekemezsin çok kötü olur küçük yapistir yapacaksan da bende hep jiletle alıyorum köklerin nasıl kalın olduğunu biliyorum
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gurbetteanne10 evet ya o korkulu anı hayal bile edemiyorum. Umarım zorlanmam bakalım.
simseklivekalpli Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben coocky ağda alıyorum kuaför marketlerden, ısıtıcı aldım bir de. Kendim yapıyorum her şeyi. Bu kartuş ağda Diğeri için ilik agdalardan aldım
Baldanadam_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi ilk aldığınız da biraz acıya bilir sonraları alışıyor zaten eğer almadan önce bebek pudrası dokerseniz veya o bölgeye buz ile masaj yapar saniz acı oranını azaltır
oylesinebiri__ Tekbenimsucumguzelolmakdemi 3 yıldır ağdaya gidiyorum artık bıraktım ev tipi lazer cihazı almaya karar verdim çünkü ağda vücudumda varislere sebeb oldu ağdaya gitmeden önce hiç jilet tüy dökücü Krem kullanmamaniz gerekir çünkü ben sezeryan doğum yaptım doktor 40 da tüy dökücü krem kullan gel dedi sonra ağdaya gittim öldüm orda ağlayarak çıktım çok çok kötüydü
Tekbenimsucumguzelolmakdemi oylesinebiri__ ev tipü lazer cihazı nasıl birşey tam olarak? Etkisi olurmh
CilekliKedy Tekbenimsucumguzelolmakdemi jiletle alındığı için çok kalın oluyor kökleri geçen bir ağda deneyeyim dedim ölüyorum sandım en azından bikini bölgesini alabildiğim kadar aldım ama bir de bana sorun nasıl aldım 🫣