karpuz_ zeynepramazan80 size ve ilk çocuğa bağlı aslında ama bana göre yinede erken en azından 2 yaşına gelmiş olmalı tuvalet eğitimini tamamlamış olmalı diye düşünüyorum
asitutsak7 zeynepramazan80 Tek çocuk yeter diyenlerdenim o yüzden birşey diyemeyeceğim, 1 den fazla çocuğu olup layıkıyla yetiştirenlere hayranım bence çok büyük emek ve sabır istiyor, tek çocukla çılgına dönüyorum ben, benim de oğlum 18 aylık 😊
adaatuna zeynepramazan80 desteğiniz var sıkıntı yok bence 18 aylıkken hamile kaldım ben ve eşim evden çalışıyoruz + bakıcımız var gerçekten zorluyor bu halde bile
Fkb30 zeynepramazan80 ben ikinciye sürpriz hamile olduğumu öğrendim oğlum 14 aylıktı çok zor ama baştan soyliyim oğlumu idare etmek hamilelik yorgunluğu ev işi derken baya yıprandım o süreçte doğum oldu bebeğime kolik teşhisi kondu daha kötü bir dönem geçirdik çok zordu büyük ile ilgilenmedigim oluyordu şuan büyüğü 28 aylık küçüğü 6.5 aylık çok güzel oynuyorlar ama ben en son ne zaman bendim onu bilmiyorum 🤣🤭👌 Bana kalsa ben büyüğü okula başlayacak ve bir sene sonra belki diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı 🤪🤣