JuliJuli06 zeynepramazan80 cesaretiniz varsa yapin gitsin beraber buyurler ilk baslarda zorlanirsiniz ama 4-5 yaslarina gelince beraber oynamaya baslarlar yani galiba oyle yaparlar ben ilk cocukta pes ettim size basarilar😂🥳
Ladybugs zeynepramazan80 bayağı küçük bence en az 3 yaş olmalı çocukların arası diye düşünüyorum benim oğlum 4,5 yaşında yeni düşünmeye başladım ama çocuktan çocuğa değişebilir de bu durum sakin uyumlu bi çocuksa neden olmasın
hepoyleolurzaten___ yaseminmetehanahmet bende buna çok takığım 35 aylık 40 aylık 50 aylık 100 aylık yaş yok çocuklarda 😂
coldplayy zeynepramazan80 Çok erken, iyi düşünün, kızım 2,5 yaşında aslaaa diyorum hala. İleride değişir mi fikrim bilmiyorum. 2 yaş ve 3 yaş sendromlarını atlatmadan, ilk çocuğu kreşe vermeden düşünülmemeli bence.
Yazmelegi_ zeynepramazan80 kızım 2 yaşına girecek bu ay sonu vee 6 haftalık hamileyim 🥹 nasip olurda bebeğim doğarsa kızım o zamanlar 2 yaş 8 aylik falan olacak benim için ideal
Masalina12 zeynepramazan80 kızım.iki yaşına girdi 17 temmuz da bugün ikinciye hamile olduğumh öğrendim ama istiyorduk
Beyzaecrin96 zeynepramazan80 birinci çocuk öz bakimini yerine getirmeden, sizden yeteri kadar sevgi almadan ikinci çocuğu düşünmek ona haksızlık olur 🥹 en az 4 yaş olmalı diye düşünüyorum…
tospikannesi_ zeynepramazan80 kızım 33 aylık hala düşünemiyorum. Anneye bağlı birşey sorumlulukları kaldırırım dersen yap
cauuv2 zeynepramazan80 13 aylıkken planlı 2. Ye hamile kalmıstım dogurdum bile simdi hayat cok güzel beraber büyücekler allahın izniyle💕
Mikisss zeynepramazan80 3 yaş8 aylık,2 yaş 3 aylık.7 aylık bebeği ile bu postu gözü yaşlı okuyan ben🥹…
Bsraglsn zeynepramazan80 oğlum 19 aylıkken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😊 şimdi oğlum 2 buçuk yaşında kızımda 4 buçuk aylık 😊 zorlukları yok diyemem çok fazla ama değer 🥰