Selma66 Annemler ankara hastanesine gitmişler acil bölüm kapatılmış ne kadar doğru bilmiyorum ama bilginiz olsun karantina alınmış
Bkt_1019 Selma66 olacağı buydu. Allah korusun felaketler ülkemizi terketsin artık. Diken üstünde oturuyoruz resmen hergün bişey oluyo
[silindi] Selma66 ıkı kuzenım ankarada okuyor bırı gulhane tıpta okuyor ustelık ve dedıgı su butun ankarayı ve butun hastanelerı dezenfekte edıyorlar saklıyorlar ama bırı koronadan hastanede yatıyormus
Zeliha66 Selma66 corumdayiz arkadasim arastirma hastanesinde calisiyor hastane karantinaya alinmis. Kimseyi iceride almiyolarmis disarida cikarmiyolarmis. Allahim sen sonumuzi hayirlara cıkar.
serdenli Zeliha66 aa ciddimisnz şüpheli vakamı varmış allah korusun yoksa tanısı konulmuş birisimi var
ArjenUmut Arkadaşım ankara eğitim ve araştırma da çalışıyor bu yazıyı görünce sordum evet Bize bağlı hastane karantinada şimdi ve 3 tane koronavirus lü cikti dedi
Selma66 ArjenUmut inanamadım meğer doğruymuş rabbim korusun herkesi tüm sağlık calisanlarin da yardımcısı olsun
ArjenUmut serdenli arkadaşımın direk yazdığını yapistiriyorum [28/02 15:20] Gül: Bize bağlı hastane karantinada şimdi [28/02 15:21] Gül : Ve 3 tane virüslü çıktı
ArjenUmut Neslihanaras insan neyden korkarsa başına geliyormuş dua edin. Eğitim ve araştırma hastanesine bağlı bir hastanaymış ama hangisi bilmiyorum ulaşamıyorum su an cevap vermiyor yani arkadaşım.
Selma66 Neslihanaras rabbim korusun evlatlarımizi tüm askerlerimizi dikkat etcez başka bişey yok yapacamiz
Selma66 Neslihanaras rabbim korusun evlatlarımizi tüm askerlerimizi dikkat etcez başka bişey yok yapacamiz