Kitsu Dedikodu sevmiyor benimki çok sıkılıyorum bir şey dediğim zaman Boşver kızım eden kurtulmuş da diyen kurtulmamis der 😂
naciyenaciye denizalismom herkes yerinde sağolsun, bizi ne yapsınlar, kendiniz bilirsiniz ( hepsinde de söyler söyler ortamda huzur kalmayınca ben ne dedim ki der)
Gamzelikiz_34 denizalismom biz eskıden otururmuyduk şimdikilerıne bak ama benım gelinim mükemmel 😂😂😂🤣
busebengu At kuyruğunu salladı emzir bu çocuk aç yemek yedin mi ben görmedim günde 5-6 kere söyler hiç sekmez
melosunbebikosu denizalismom bebeğim için “belki de aç he mi” diyip durur 🤔 Bir de “sen de benim kızımsın onlardan farkın yok” bunuda çok söyler
okuryazarelf denizalismom diksin sen inatsin gülü seven dikenine katlanir . Bizim izimizden gideceksin( bok giderim)
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan denizalismom yani ben senin iyiliğin için söylüyorum ama sen bilirsin der ben bildiğimi yapınca da surat asar bu hiç şaşmaz Sen benim kızım oldun artık bu eve der arkamdan kuyu kazar
pogacayanaginannesi denizalismom kendimi birgun bir arabanın altına atacam kurtulurum diyor sürekli 😄 milletin başını yakacak
zehra0508 denizalismom hep saglikli olur nasilki disari cikcaz yada misafie gidicez hemen hasta olur ha bide siz bilirsiniz tabi canim tabi🤣🤣Allah hepimize kolaylik versnn