minikkurabiyee Kızlar evim giriş kat ve cam balkon yaptırmak istiyoruz eşim renkli siyah cam yaptırmak istiyor bende renksiz olsun diyorum renkli siyah cam içeriyi karanlık gösterir mi bana bi fikir verin
boudiccan minikkurabiyee bugün annemlerin yapıldı gittim baktım hic fark yoktu. Siyahlı sadece disardan bakınca ama icerisi gayet aydinlikti
Duyulurum minikkurabiyee karanlık yapıyor tabii ki. özellikle de iyi güneş alan bir cephe değilse. Ama alışılıyor rahatsız edici bir karartı olmuyor.
minikkurabiyee Matricaria eşimde karanlık göstermez diyor en azından balkonun içi görünmez diyor istedigimiz gibi otururuz diyor ama kararsiz kaldim
minikkurabiyee Kitsu evet bende öyle düşünüyorum ama eşim aklımı celmeye çalışıyor çok şık duruyor hem icerisi gorunmez diye 😅
mmisa minikkurabiyee balkonun ici göstermşyosa öylemolsn ama tül perde yakısmaz gerçi tül perde de iç gözüküyor diye var gözkmycekse zaten gerek yok🤣🤣benmi şeffaf çok sinir bozucu bende 1. Kattaym acil perde alacağm
minikkurabiyee Matricaria açıkçası bende siyah istiyorum şıklık açısından ama karanlık olur mu diye tereddüt ettim çünkü evim giriş kat
minikkurabiyee Duyulurum ya sabahları güneş alıyor sadece diğer saatlerde gölge oluyor hep birde giriş kat evim çok bogsun istemiyorum
minikkurabiyee hazale966 ya evet çok şık ama işte karanlık olur mu bilemedim birde mutfağım sabahlari güneş alıyor bir tek giris kattayim