Umutununannesi Bebeğim 3 aylık oldu bugun burnu acayıp tıkalı serum fizyolojik bıle fayda etmiyor serum sıkıp cekıyorum sanki çesme gibi doluyor ardından burnu akmıyor da foşur foşur içi. O da oksuruk yaptı smdı birde öksürüyor doktora götrdm serumla devam dıyor parospan verdı almadım daha Baska doktora goturdum parospan ıcın kucuk dedı kafam karıştı busnekılde genız akıntısı ve oksuruk devam ederse bronsit olck yavru.m 1 ay olmadı hastanede yattık zaten bronsit yuzundenn yıne aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum
Sumeyye011 Umutununannesi canım ben de 3 buuck aylık sımdı 3 gundur kullandım 2 gunde kestı öksürüğünü gunde 2 cat kasıgı veriyorum doktorum söyledi sende kullan dırsk kesılıyor burnunu da acık tut sürekli
Deletedmom302 Umutununannesi öncelikle geçmiş olsun, keşke alsaydiniz prospani , benim oğlum da yaklaşık 4 aylıkken grip olmuştu ve aynı şikayetler vardı, ciğerine inmeden atlattık, bol bol burun temizliği, buhar makinası ve prospan sayesinde.
Lilan Umutununannesi eğer okdr para vermek istemezseniz bende var ilaçtan. 25 tlye veririm. Sadece 3 kaşık içti kızım içinden 😂
Bahardoga Bizimde aynı sorunlar vardı prospan surup verdi bitkisel surupmus kullandım bikacgun sonra öksürüğü falan kalmadı bence kullan canım
Umutununannesi Ben kafayı yıcem arkadas lar doğdupu günden beri burnu kapalı afedersiniz içi sümük dolu akmıyor orda tıkıyor horultu gbı ses cıkarıyor napsam gecmedi kac tane doktora götürdüm serum fizyolojik dıyor. Ben bir burnundan sıkıp diğerinden cıkarıyor um ama o sümük ordan hiç gitmiyor illa hortumla cekmem gerek doktor cekme burun odem yapar dıyor cekmezsem nefes alamıyor ememiyor bu defa cıgerıne iniyor 1 ay once 1 hafta brosnsitten hastane de yattık ben artık yoruldum bu burnu napacak bilmiyorum gaz sancısı bı yandan burnu bı yandan kafayı yıcem ya
deletedmom763 Umutununannesi odayı sürekli nemli tutacaksınız odanın içi aşırı sıcak olmayacak.. bol bol serum fizyolojik ile yıkayacaksınız burnunu öyle 1 tüp fln yetmiyor 3-4 tüple yıkadığımı biliyorum anca rahatlıyordu çocuk..
Mervedefne54 Umutununannesi senin doktorun kim merak ettim bebeğinin burnunu çek canım bnm tıkalı durmasın
Umutununannesi Deletedmom302 aynı seyleri yapıyorum burnunu 1saatte 3 4 defa temizleyip cekıyorum ama arkamı dönmeden yıne doluyor burnu 3aydır bu bu sekılde devam edıyor. Siz soguk buhar makınasımı kullandınız yoksa nebulazatör mü
Umutununannesi Hortumla ceksem de fayd yok 1 dk sonra bırdaha doluyor burun elımde hortumla beklıyorum gece gunduz cocuk bıktı artık bagırmaktan deliye dönüyor cekeveğımı anlayınca
Deletedmom302 Umutununannesi soğuk buhar makinası kullandım ben gerçekten faydası da oldu çocuğa, çok zor ya sizi anlayabiliyorum , bazı bebeklerde uzun sürebiliyormus , ama geçiyor merak etmeyib
Umutununannesi Lilan parası hıc önemli değil yeterki bebeğimi iyi etsin tüm paramı dökerim ilaça ama cok kucuk yavrum daha bugun 3 aylık oldu ilaç içirmekten korkuyorm artık doğduğundan beri ilaç kullanıyor o yuzden kullananlardan fıkır almak istedim
Lilan Umutununannesi ama ilacta vermezsen daha kötüye döner, bu sefer bebeğin perişan olur. Antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın. Bu daha kötü. Yani bu serum fizyolojikle geçicek birşey deil. Aslında prospan deilde petutus gibi bisey vermeleri lazımdı sana. Çünkü 3 aylk bebeğe prospan değişik geldi bana. Yinede karar senin kuzum. Kötüye gitmesin daha cok
Umutununannesi Lilan hiçbşrsey vermıyor doktor atesi olursa calpol ver dıyor gunde 20 kere serumla temizle dıyor bu serumla olck ıs degıl yanı ılacsız gecmeyecek daha da kotu olck Allah korusun ama bizim oksuruk sebebimiz genız akıntısı burun tıkanıklığı onlar gecmezse oksuruk gecmeyecek anladım yani parospan onlara da faydalı mi acaba
Adaveannesi Umutununannesi bizde 3 aylıkken kullandık prospan doktorumuz tamamen bitkisel gönğl rahatlıpıyla kullanabilirsiniz demişti zaten tadıda böyle pekmez gibi hafif tatlı 2 günde bizimde öksürüğümüzü geçirmişti. öksürük felaket doğru düzgün uyuyamıyordu zavallım. Tam dalıp uyyyordu öksürüp uyanıyordu. Ayy aklıma geldi yine tüğlerim diken diken oldu.☹️
112canan112 Handan57 eğer tuvalet eğitimi varsa sabah ilk kakasını lazımlığına yaptırın..genelde ilk kakada hareketlilik görülme oranı yüksek.. onun dışın bahsettiğiniz durum parazit yumurtası olabilir.. kabak çekirdeği ve dere otu yedirebilirsiniz doğal bir şekilde parazit döker🌼 geçmiş olsun
Ssrree Umutununannesi benm kızımda aynıydı prospanı 10 gün kullandım. Bide 2 ay 10 günlüktü daha. Yeterli gelmedi 4 iğne yedi üstüne de ventolin şurup kullandk hala lanet olası öksürük bitmiyor
Esraaaae Bizde suan hastanedeyiz aynı sebepten 3bucuk aylıgız yavrum ememiyor sizin emme durumunuz düzeldi mi cıktık tan sonra. Allah yardımcımız olsun bütün hastalara sifa versin
Esraaaae Umutununannesi Amin. Bence gidin alın o prospanı bize de verdi Dr ben almadım hastanede yatmaktan iyidir evde bitkisel bir ilaç içmesi
Umutununannesi Esraaaae aldım hemen surubu smdı ama bu genız akıntısı oldugu sürece bu öksürük zor gecer once bu genız akıntısı İcim ilaç vermesi lazm doktorun ama vermiyor küçük diye