karpuz_ Allah aşkına kızlar o kadar kaşındırıyor ki anlatamam mahvediyor beni her seferinde yıldım artık 😭 markadan dolayı mı böyle yoksa sizde de aynı oluyor mu😭 ne kullanacağım ben anlayamadım
karpuz_ anneyimmmben hunilimomy annesinintatlisi alinmom Molped pembe paket kullanıyorum kızlar önceden hiç böyle bir sorunum yoktu son birkaç aydır böyleyim afedersiniz kaşımaktan yırttım artık o dereceyim 😭
annesinintatlisi Molpedin beyaz ve pembe paketlerini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım siz ne kullanıyorsunuz
alinmom Özellikle parfüm bazlı olan petler kaşıntı yapıyor onun yerine organik kokusuz pamuklu tercihim. ☺
karpuz_ Birprensannesii__ annesinintatlisi hunilimomy Beyaz deneyeyim bi de o zaman inşallah o iyi gelir şuan bu kaşıntıya ne iyi gelir sizce 😓
hunilimomy karpuz_ beyaz paketini tavsiye ederim sıcaklar tabiki etken ama beyaz pakette hic sorun yaşamadım
Ebrar22 karpuz_ enfeksiyon kapmış olabilirmisiniz bende de öyle oluyor ara ara travazol iyi gelıyor tahlıl vermenızde fayda var yada aile hekımınede danışsanız söylerler
karpuz_ Ebrar22 daha yeni baktırdım idrarıma sorun yoktu benim kaşıntım sadece ped kullandığım zaman oluyor önceden olmuyordu nedense son birkaç aydır böyleyim 😓
Omeraslan karpuz_ Önceden sleepy den memnundum şimdi poşet gibi Kotex, Orkid , sleepy ve BİM’in markasını denedim. En güzeli kotex ne sızdırma ne kaşıntı yapıyor.
karpuz_ anneyimmmben enfeksiyon yok şuan önceden vardı ilaç kullandım daha yeni baktırdım zaten sadece ped kullandığım zaman oluyor 😪
minnakkofte karpuz_ aaa hiç öyle bir şey yaşamadım ki benim kanamam çok yoğun olur.4 saate kalmadan degisiyorum ama bekletmem
vecihi Ne kullandıysam kaşıntı yaptı. Ki çok sık değiştiririm. Beije markasına geçiş yaptım. Senelerdir kullanıyorum. Ve aşırı memnunum. Her seferinde de yanında güzel minik hediyeler yolluyorlar.
karpuz_ vecihi iipos onu da soracaktım iyi ki bahsettiniz Instagramda çok sık karşıma çıkıyor ama fiyat olarak biraz yüksek o yüzden gerçekten iyi olup olmadığına güvenmeden sipariş etmek istememiştim. Aylık paketleri falan oluyormuş öyle mi