Oglusgul Kızlar 9 yıllık öğretmenlik mezunuyum. Mezun olduktan sonra sadece 1sene kpssye hazırlandım olmadı. Yaşım 33 acaba çalışsam bunu başarablir miyim. Hiç değilse bu sene temel atsam seneye belki olur 😏 Benim gibi olan var mı aranızda
falconsw Oglusgul 10 yıllık mezunum 33 yaşındayım. Kpss denemelerim oldu ama özel sektöre yönelip vazgeçtim. Bende 2 hafta önce kpssye çalışmaya karar verdim. Birkaç gündür azda olsa çalışmaya başlasın. İsterseniz olur karar verin çalışmaya başlayın.
Birminikaslan Oglusgul Ay tabi ki de her türlü olur benim öyle arkadaşım vardi kadın özel sektörden sırf cocuk var diye vazgeçip atanmış hem de 40 yaşında.. yine annemin öyle arkadaşı var çocukları 15 16 yaşına getirdikten sonra çalışıp atanmış kadın 15 yıllık çalışmayla yaştan emekli olabiliyor 😅
Oglusgul falconsw Bende kitaplarımı falan herşeyi ayarladım inşallah başlıcm. Zamanında para tatlı geldi kpss yi salladım hep. Şuan çok pişmanım
Ogulluana Oglusgul bu sene 32 kişi alındı biliyorsunuz değil mi ☺️ cba akademiyi öneririm uzaktan eğitim harika öğretmenler.
falconsw Oglusgul bende çok pişmanım ama geç degil. 40 yaşında arkadaşım bu sene derece yaptı. Çalıştıktan kazanılır inş.
soncahilbukucuu Oglusgul ümitsizliğe sürüklemek istemem sizi ama durdunuz durdunuz öğretmenliği bitirdikleri senemi karar verdiniz. Akademi mülakat fln
hepbahar123 Hareketli 3.5 yas hareketli oğlumla Ikinci üni okuyup sınava giren 34 yaşında olan ben 😅😅😅
tomrisinizi Oglusgul ay aynı hikayeyi ben yaşadım. Mezuniyetimin 10. Yılıydı ve sınava hiç hazirlanmamistim. Çocuğum 1.5 yaşındayken hazırlandım ilk girişte atandım meslekte ucuncu yılımı doldurdum çok şükür. Kendine inan asla pes etme
zeyneppce Oglusgul sınav sistemi değişti akademi geldi vs ama açık ve net ki agsye çalışmak kpss çalışmaktan daha kolay. Çalışmaya başlar ve istikrarlı olursanız iyi sonuç almak mümkün. Tabi alımlar da önemli branşıniza göre. Yusuf tekin de gidecek bence bu gidişle belki akademi de kaldırılır tekrar
ShutUp Oglusgul iki kere girdim ikisinde de sorular çalındı heves falan kalmadı bıraktım ama şu ara düşünmüyor değilim bakalım
mity Oglusgul okulumda 2 cocukla 3 cocukla çalışıp atanmış yaşı 40dan fazla olan hocalarımız var neden olmasın siz isterseniz her şey olur