Dln Zeynepomer96 dogdugu gunden 1 yasina kadar kullandik bir aksilim yasamadik.tek aksilik en pahali mama olmasi 😁😁😁😁
gzm_42 Zeynepomer96 canım 3 ay 16 günlüğüz 2 haftadır bende kullanıyorum hiçbir sıkıntı yapmadı elhamdülillah benim bebeğim kilo almadığı için mama veriyorum hem anne sütü hem mama veriyorum canım
esiladerininannesi Zeynepomer96 benim bebeğimi çok kusturdu canım ama her bebek bir değil küçük bi kutu alıp dene istersen
ayazasaf Zeynepomer96 biz ilk ay evolvia kullandık çok memnundum ama kolik sancılarını artırdı gaz yaptı sonra hipp combiotic kullandık 5 ay kadar çok ama çok memnundum tok tuttu kabız yapmadı gazı bitti ama 2 numarasını sevmedi oğlum ama ben çok memnunum
Trabzon Zeynepomer96 canım hipp conbiotice gaz gidericiligi var ondan al ben memnunum doğdu doğalı onu kullanıyorum
Mete_moms Zeynepomer96 hipp combiotic kullanıyoruz 7 aydır çok memnunuz canım öncesinde sma kullandık o ne gazdı yarabbim 😂 hipp combiotic sindirimi kolay bi mama doktorumuz önerdi bizede çok memnun kaldık