Feyzosumunannesi gizememre Neyse neyse su ile başlayalım Kiz evime geldim de kayinvalidemin yemeklerini bir görsen 😗 dün yemeğe çağırdı 🙈
gizememre Feyzosumunannesi diyet yapmamız için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar 😂 şifa olsun kuzum 🥰
Lifee gizememre Ayy abur cubur ve akşam geç saatlerde yemek kesinlikle benim kilit noktam onlara dikkat edersem artı spor ve bol su gidecek inşallah kilolar arada böyle yediklerimizi paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi :)
gizememre Lifee gider gider cidden akşam yediklerimiz çok aldırıyor ya kesinlikle ben genel de açarı post elif açar sen de katıl aramıza 🥰
Lifee gizememre olur artık gördükçe katılırım ben de bu arada bu soruyu sormayı normalde sevmem ama kaç kilosunuz hedefiniz kaç 🙈😂
Lifee gizememre İnşallah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız bol eksilerimiz olsun birileriyle beraber diyet yapmak şimdiden çok iyi hissettirdi ☺️
starwomen gizememre Bugün takip edeceğim zaten postları 😅 Ellerim, yüzüm o kadar şişti ki. Bir anda nasıl böyle oldum anlamadım ya. Ödem mi şişlik mi her neyse fena çarptı beni
gizememre Lifee yok ne demek canım yazıyorum zaten her yere kendimle barıştım en son pazartesi tartıldım 125 kg idim hedefim önce 2 haneye inmek 🥰
Nazliezgi beysenyil kaçamaklar arada ufak çaplı oluyor ama yansımıyor o kadar az yani bi hafta önce 89 dum Şuan bilmiyorum ne kadar gitti 100 ile başlamıştım 😎
ozkan3 gizememre ne zaman başladınız diyete bebeğiniz kaç yaşında veya kaç aylık? Ben de başlamak istiyorum ama emzirme döneminde cesaret edemedim
gizememre ozkan3 ben emzirmiyorum 10 aylık ben bir süre başlayıp bırakmaştım geçen haftadan beri diyetteyim emziren annenin diyeti daha farklı olur diye düşünüyorum