Prensesss_annesiii Kizlar bebegim 4 aylik pisik olmus en etkili krem hangisi nasil gecer aglamadan helak oldu sudocrem kullaniyorum gecmedi bepanthol kullandim gecmedi baska en etkili geciricek krem hangisi ):
Mom0870 Prensesss_annesiii bepanthol baby birkaç kullanımda çok etkilidir. Doğal Zeytinyağı da sürebilirsin canım rahatlar.
mell81 Prensesss_annesiii canım propanthol al o zaman bu da çok güzel etkili bepanthole benziyor ama ondan iyi bence
AYaseminA54 Prensesss_annesiii her bez değiştirmende 5yada 10 dk açık kalsın sonra krem yada yaglayıp bağlayın hemen gecer
Meryemm_29 Anastasya canm arkadas var sudocremi hic tavsiye etmiyo hemsire kendisi bebekler icin zararlıymıs dıstsn gecrse ice zarar verirmiş tavsiye etmiyolr pek
canimoglum53 Prensesss_annesiii ben sebamed kullaniyorum memnunum. Gratiste kucuk boyu var denemelik istersen al bir dene, 5tl mi neydi
Santaclarita Hamazinc eczaneden al sür gunde 3 kez her bezde 10 dakıka havalandır. Fiyatıda cok uygun ve maxımum ıkı gune gecer ınsallah.Zeytıntagı önerilmiyor içindeki asit daha cok yakıyor poposunu ıyılestırmıyor. Allah sıfa versın
RavzosunAnnesi Santaclarita bende onu kullanıyorum azi dişlerini çıkartıyor kızım ishal ateş falan derken resmen ciğer gibi oldu derisi kavladi artık hemen ondan surdum 2 gündür çok şükür iyi oldu kaka yapınca hemen altını gidip yıkıyor um sonra krem suruyorum
Tuba_omer Prensesss_annesiii bebeğim 10 günlükken pişik mantara çevirmişti o kadar fark edemedik🤦♀️ Travazol verdi doktor 1 haftada geçmişti. Şimdi desitin kullanıyorum şükür pişik olmadı bir daha🥰
Meryemeylul Prensesss_annesiii senin kullandığın kremler "pişik önleyici"üstünde yazar. pişiği tedavi etmez. Fito veya hametan kullanmalısın ben ikisini karıştırıp kullanıyordum iyi geliyor günde bir iki defa da altını açık yatır kremi sürüp pijama giydir sadece hava alırsa daha çabuk iyileşir.
meleklerim37 Prensesss_annesiii Benim oğlumda pişik oldu eczaneye gidemedim sudoko kullanıyordum bitmişti marketten Arko krem aldım tüp olanından hemen geçirdi tavsiye ederim bundan sonra hep Arko alacagım bol bol sürün hemen geçiyor
Aysekmsal Prensesss_annesiii anne sütü emiyorsa yediğinz bir şey alerji yapıyor olabılır. Çünkü bazı bebeklerde popolarına pişik olrak gösteriyor
Yasemin-1 Sudocrem, bepanthol, trosdy bunları kullandım evet pişiği önlüyorlar iyiler ama var olan pişiği gecirmiyorlar pişiği geçirmek için kesinlikle desitin mor kutu derim cok cok iyi
Mustiertgn Prensesss_annesiii bepantol bende kullandim hic bi ise yaramadi arko krem c vitaminli olanindan kullandim bolca surdum iki gunde gecti ne yaptisam gecmemisti arko kullaninca iki gundr hemen gecti oneririm sizde deneyin bakkalllarda da satiliyor hic bi pisik kremi gecirmemisti oglumun oisini aksine daha cok artmisti sizde bi deneyin