yasmnerva Merhaba hanımlar sma optupro sma comfort mama kullanıyoruz 4 buçuk aylık bebeğim mama içince yüzünü kaşımaya başlıyo gözlerini burnunu yüzü kıpkırmızı oluyo mama alerji yaparmı napmalıyım
alyaaamina yasmnerva nasıl oldu ben hipp bir kutu bitirdim ikinci kutuda başladı sonra sma denedim daha kötü oldu doktorlar da mamayı kesme mamadan değil diyorlar ama mamayı içince oluyo
Prensesannesi32 yasmnerva siz bence bi cocuk doktoruna sorun mama da vermeyin suanlik belki içindeki bir maddeye alerjisi var ilk kızımda sut alerjisini ben mama ile ogrenmistim
alpaslanmom_ Alerji testi yapmadan mama vermeyin eğer emziriyorsanız doktorla görüşün alerjisi olabilir
yasmnerva alyaaamina hipp mama kullanmaya başladım geçti sma yaptı bize hatta yanlışlıkla ondan almışız açtığımız için değişemedik verdim yine aynı oldu içindeki bişeye hassasiyeti var heralde alerji testi yaptırmadım hipp organik güzel
sedef_koray alyaaamina merhaba bizde de mama da oldu alerjı çıkmamıştı ama mama verince oldu ne yaptınız sonra
zynpse yasmnerva bizde de aynısı oluyor ağız etrafı kızarıyor benek benek birde hep huzursuz oluyor mama verince sizde de öyle mi hipp kilo aldırıyor mu nasıl
zynpse Prensesannesi32 emziriyorum normalde ama bazen yetmediğini düşünüyorum mama veriyordum 3-4 kere verdim ve bu durumu yaşadık doktora gitmem gerekir mi sizce bunun için
zynpse Prensesannesi32 bebeğim 2. Ayında 5600 3. Ayında 5750 idi boyu 62 cm hiç kilo almaması beni korkuttu ondan mama veriyim biraz dedim sma optipro böyle yaptı
Prensesannesi32 zynpse eğer sut alerjisi varsa her mama alerji yapacaktır istersen başka mama da dene çünkü kendim de öyle keşfettim hem kilo alımı azdi artı mama denedigimde agiz çevresi kızarıklık oluyordu 21.aylikken geçti suan 2.5 yasindayiz herseyi tuketebiliyoruz