Yeniannee21 Merhaba, 6 günlük bir bebeğim var ve asla uyumuyor tüm gün ağlıyor🙄 nasıl bu kadar süre uyanık kalabiliyor, neden ağlıyor bilmiyorum henüz gaz problemi bile başlamamıştır. Sizin de bebekleriniz böyle mi
mss_12 Yeniannee21 genelde o günlerde açlıktan ağlarlar.dıyduğuna emin misiniz?allah yardımcın olsun ilk günler çok zor 😞
bestbaby2025 Yeniannee21 ilk gunden beri bebegim gaz sancisi cekiyor nasil baslamiyomus ilk hafta siz kimyonlu su icin sutunuzede gecsin gaz damlasida alin cocugun gazi vardir rahatlamak icin surekli emmek ister benim dusuncem boyle
Yeniannee21 Kafayı yemek üzereyim hiç uyumuyor ve 2.5 yaşında bir oğlum daha var yetemiyorum bu şekilde. Sürekli uyanık ve sürekli ağlıyor
Yeniannee21 betusmrv bilemiyorum doktor ilk hafta gaz problemi olmaz 8-9. Günden sonra başlar demişti. Gazını kolay cıkartan bir bebekte değil
Yeniannee21 Çok küçük olduğu için ne pış pıştan ne sallamadan ne de kucaktan anlıyor🤦🏻♀️ sadece tüm gün memede uyumak istiyor ona da benim vaktim yok. Ya mama ya meme sadece birşey yiyerek uyuyor ve gazını cıkarayım derken geri uyanıyor hopp geri başa sarıyoruz yine uyanıyor🤦🏻♀️
dygskerem Yeniannee21 vaktim yok derken bebeğiniz daha küçücük ona vaktiniz olmayacak neye olacak ki kucak ister sizi ister emmek ister bunlar çok normal size ihtiyacı var
betusmrv Yeniannee21 biz koliktik doğduğundan beri hep ağlama krizleri oldu gazdan çok huzursuzdu 4aylığız şimdi biraz daha iyi çok şükür
betusmrv Yeniannee21 bide 2.5 yaşındaki çocuğunuz artık biraz da olda büyümüş şu an size daha çok ihtiyacı olan yeni doğan bebeğiniz yetemiyorum düşüncesine kapılmayın yenidoğan sürekli anne kucağı istiyor tecrübelerime göre inşaAllah size yardımcı olan birileri vardır bebeğiniz kolikse iki çocukla çok zorlanırsınız
demderen Beyaz gürültü aç sakinler Kucağına al kokunu hissetsin Aç olup olmadığından emin al Sakin sessiz ve ışıksız ortamda tutmaya çalış kırmızı işık işe yarıyor Gaz sancısı da olabilir karnını yavaş şekilde ovala Altını hep temiz tutmaya çalış Benim bebeğimde ilk zamanlar öyleydi bu yöntemler işe yardı inşallah senin bebeğin de sakinler
bulutum0163 Yeniannee21 bence aç doymuyor onun için uyumaz sık sık emzirin devam ederse doktora danışın belki ek mama takviyesi başla der
Hep_oyle_olur_zaten Gaz olabilir doymuyo olabilir bir agrisi olabilir rahatlatacak çaylar içebilirsiniz (emziriyosaniz) yedikleriniz dokunmuş olabilir
Yeniannee21 dygskerem bir oğlum daha var ve bana çok bağlı onu da yedirip içirmem altını değişmem gerekiyor. Eşim şu sıralar mesaisiz çalıştığı için yardımcı olamıyor.