Dondurmalikahve UykuPerisi_ Olabilir canım 🩷 Tanışalım ben Büşra bir tane de oğlum var bu yıl 1. sınıfa başlayacak.
UykuPerisi_ Dondurmalikahve ben de Esra kuzum :) 5 aylık oğlum var :) maşallah sen büyütmüşsün ikinci düşünmüyor musun
Meri-Mel Dondurmalikahve Beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir🤣🤣🤣 Benim de merak ettiğim @Maka_Paka ismini etiketelemek yasak din bilgisi eğitimi almış bir arkadaş vardı bilirsiniz onu @AnnaKurt zaten herkes tanıyıp biliyor. Geçenlerde aradığımız hala dönmeyen rahatsız olduğunu yazan arkadaşımız post açmıştım onun için. Theana vardı ne oldu neden gitti bilmiyorum çok var da yazıncada tepki alıyorum herkesi nasıl tanıyorsun diye @SevimliHayaletCasper @Gryffindor @AnnaKurt @Tatlican @Dondurmalikahve @Dolores @Poly-ana @Ogulluana @Tombikdonerartikcokpahali Bu isimler sizler hep aklımda kalan kişilerdensiniZ daha çok ilk tanıyıp benimsediklerim bunlardı
Dondurmalikahve Meri-Mel Niye ya herkesin hafızası bir değil ki canım sen hatırlarsin başkasına hatırlamaz.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Meri-Mel Aa sevimli hayaleti unutmuşum, çoktandır girmemiş. Merak ettim bende
Dondurmalikahve Meri-Mel Vefat ettiyse Rabbim mekanıni cennet eylesin. Şehit gitmiş oluyorlar zaten 🥺🥺
Meri-Mel Dondurmalikahve Çok fazla burada takılıyoruz ondan diye düşünen oluyor hafızaya bağlayan yok🥴🙈
Meri-Mel [silindi] Rabbim eğer vefat etti ise evladı ile yerinde dinlendirsin(insAllah ayrilmamislardir) cennet versin😔
Meri-Mel [silindi] Yaaaa onu bilmiyordum hiç oy yaaa bide şey vardı ya eşi çocuğunu vuran anne 😥 burada mı ne halde ne yapıyor
UykuPerisi_ Dondurmalikahve ayy kırdıysam çok özür dilerim bilmiyordum :( Evet gerçekten çok zor iş. Allahım sağlık sıhhat versin hepsine de :)