Dondurmalikahve Tatlican Kız sen onla konuşuyordun bende konuşurdum ama sen daha çok insan kankasini nasıl unutur 🤪😂
Dondurmalikahve UykuPerisi_ Nee ciddi misiniz 😳 18282 tane postum ve helede pembis kalbimle 25190 yorumla 🥲🥲
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dondurmalikahve burda bir kadın vardı eşinden şiddet görmüştü iki çocuğu da alıp evden çıkmıştı minibüs bekliyordu hala haber yok
Hemdem__ Tatlican Anakurt girdi bir ara trafik kazası geçirmişti uzun süre yattım demişti sonra yine girmedi 🤷♀️Nihathatipoğlununtespihi vardı en son kadın sığınmaya gittiğini yazmıştı o da yok.Bide Newmom1 vardı onu da merak ediyorum
rachelgreen_ Hemdem__ Newmoon1 değil mi onu ben de merak ediyorum aklımda kalanlardan şiddet görmüştü annesinin yanına gitmişti oğluyla bir de hasta anneannesi vardı sanki evde onunla ilgili postlar da açmıştı haberi olan var mı ondan
UykuPerisi_ Dondurmalikahve ay bilemedim ki ya şimdi fark ettim gerçekten 😟 normalde profilden de unutmam ama görmemişim . Neyse tanışalım birbirimizi unutmayalım yılllar sonra belki bir yerlerde bile kraılasabiliriz belli mi olur :)
Meri-Mel Dondurmalikahve Beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir🤣🤣🤣 Benim de merak ettiğim @Maka_Paka ismini etiketelemek yasak din bilgisi eğitimi almış bir arkadaş vardı bilirsiniz onu @AnnaKurt zaten herkes tanıyıp biliyor. Geçenlerde aradığımız hala dönmeyen rahatsız olduğunu yazan arkadaşımız post açmıştım onun için. Theana vardı ne oldu neden gitti bilmiyorum çok var da yazıncada tepki alıyorum herkesi nasıl tanıyorsun diye @SevimliHayaletCasper @Gryffindor @AnnaKurt @Tatlican @Dondurmalikahve @Dolores @Poly-ana @Ogulluana @Tombikdonerartikcokpahali Bu isimler sizler hep aklımda kalan kişilerdensiniZ daha çok ilk tanıyıp benimsediklerim bunlardı
Dondurmalikahve UykuPerisi_ Olabilir canım 🩷 Tanışalım ben Büşra bir tane de oğlum var bu yıl 1. sınıfa başlayacak.
[silindi] Sutlacimiyedimmiben, momdan arkadaş. 6 şubat depreminden beri haber alamıyoruz.. Tek merak ettiğim kendisi. Olurda bir gün buradan gidecek olursam, ki hepimiz gideceğiz. Çoğu kişi ile sosyal medyadan arkadaşız. Merak etmem sanırım.
Tubanurrr [silindi] ay evet onu ben de merak ediyorum insallah yasiyordur da hayat telaşından girmiyordur 😔