Eslemsura canmanayvesuyu büyük süpürgem var dik Süpürgemde var kablolu ben o yüzden robot süpürge istiyorum sadece etraftan olumsuz şeyler duyunca tereddüt ettim biraz evim büyük cocuklarim küçük gelen giden çok oluyor bide üniversite okuyorum o yüzden robot kolay olur gibi
canmanayvesuyu Eslemsura evet o açıdan kolay robotu her gün çalıştırırsanız iyi temizliyor yine gözle görülecek bişey bırakmıyor en azından yerlerde 😂
Pembepremses24 Eslemsura Robot ya keşke daha önce alsaymışım aşırı işim kolaylaştı daha yeni aldım 1 hafta oluyor ben çok memnunum
yagmurkokusu_ Şarjlı phılıps veya Dyson öneririm ama günlük temizlikte kesinlikle robot benimde elim ayağım sıcaklardan ev temizliği yapmak istemiyorum. Açıyorum robotu tüm evi süpürtüyorum.
soncahilbukucuu Eslemsura uyguna alın 2 sinide alın. Robot süperge var şmart türk Yapımı 7 binlira ben aldım memnunum. Onun yanınada uygun şarjlı süpürge alınm1 tanesine dünyanın parasını verceğine
Eslemsura canmanayvesuyu ya işte haftafa bir büyük süpürgemle evi temizleyip silsem yeterli robot ta hergun çalışsa
Minel-inannesi Eslemsura ay o kadar parayı verince olmuşken robot olsun kendi kendine silip süpürsün. Roborock modelleri f/p ürünü bildiğim kadarıyla.
Pembepremses24 Eslemsura roborock s8 sonic canım ve robot alacaksan roborock al emin ol şarjlı kadar güzel temizliyor