umaytoom İki gün önce eline karpuz verdim sevdi yedi biraz bugün de poposu kızarmış pişik olmuş😔 dün de domates vermiştim ama onunla oynadı çok yemedi yani tadına baktı Karpuz pişik yapar mı bi de ishal sulu kaka yapıyor başına gelen var mı
denizalismom umaytoom kırmızı meyveler yapar ama karpuz çok yapmaz demişti doktorumuz. Domates yapmıştır . Bizde de oluyor domates vermiyorum genelde
umaytoom barbiee_ öyle çok sevmedi ama suyunu filan emmiştir biraz İshalin sebebini de anlamış değilim su içiriyorum bol bol aslında
umaytoom denizalismom bende vermeyeyim o zaman 😔 dün tavuk haslayip verdim ama ilk defa yemiyor önceden de yemisti ondan olmamıştır heralde
denizalismom umaytoom tavuk yapmaz canım. Tabi eğer yumurta alerjisi falan yoksa . Bazen çapraz alerji den kaynaklı tavuk da olabiliyor
umaytoom denizalismom yok yumurta ek gıdanın başından beri veriyorum bişey yapmadı En son ceviz verdiğimde böyle olmuştu birde bu işte
kirazmevsimi_ umaytoom ikisinden biri alerji yapmış büyük ihtimal. Ama şöylede bir durum var çocuklarda ishal salgını var belki buda olabilir ama insallah degildir. En azından alerjiyse vermeyin o besini şikayet geçer.
kirazmevsimi_ umaytoom biz ates kusma ishal oldu. Hastanede birçok çocukta aynıydim ve doktorumuz salgın var çocuklar hep aynı şuan demisti.
umaytoom imaddesi ya onu nasıl yapacağım mesela kakasini yaptı direkt silmeden öyle banyoya götürsem yıkasam ne bileyim siz nasıl yapıyorsunuz