merrv26 Mrvalpr şuan tek istemiyor 5 yaşında kardeşlikten ziyade beni paylaşmak istemiyor kardeş olsada evde babası yada başkası büyütse onu kabul eder yeterki annesi bebekle ilgilenmesin uyumasın 😂😂
birhanim25 Mrvalpr bizim minik adam bir yaşında Allah nasip ederse iki ay sonra da prensesimiz doğacak epey heyecanlıyım 🤭
BongomyaPrensi Mrvalpr bende düşünmüyorum belki ilerde ister neden kardeşim yok dicek ama bende o sabır ve tahammül seviyesi yok Maddi manevi yetebilecek olanlar yapsın ikinci çocuğu onun dışında aşırı zorlar eminim
pogacayanaginannesi Mrvalpr ikinci çocuğa bakamam ne mental sağlığım ne sabrım ne de sağlığım kaldırmaz şuan yıllar sonra belki bir ihtimal toparlanırsam
[silindi] Mrvalpr istiyor tabi. 8sene tek cocuk olan oglum kardesi olan arkadaslarina hep ozeniyodu hep kardes istiyodu tabi sonra bende gerekeni yaptim😂
Redpepper Çoxuk istiyor diye çocuk yapılmaz. Anne istiyorsa yapılmalı, çok zor çocuk bakmak büyütmek. Ben şuan plansız bir gebelik sonrası doğum yaptım aşırı zorlanıyorum mesela. İkinci çocuk ciddi şekilde cesaret ve sabır istiyor
pozimom Mrvalpr sart deği vallah çocuk bakmak zor ben kendi güvenmiyorum ikinci konusunda oğlum en az 5 yasinda olmalı ki kardeşi olsun iki kcuk çocukla olmaz
maygirl Mrvalpr Çocuk bu her konuda isteklerine göre hareket edeblmem mümkun mü?Kaldı ki 2.çocuk kardeş mevzusu..istesede iatemesede bn 2.çocuk istemiyorum önemli olan anne öncelkle baba bile snradan gelir bu konuda bence..biraz büyümüşken sil baştan aynı sabır özellikle aynı ilgi ile yetemem.
yagmurum12 Mrvalpr kızım 5 aylık onu çok seviyorum ama asla ikinciyi düşünmüyorum.. Çok çocuk getirip yetememektense tek çocukla kalıp onu en kaliteli şekilde yetiştirmek istiyorum