iyikianneyim08 Yaş mama hergün kullanmıyorum.Biliyosunuz ki yurt dışında bazı ülkelerde yaş mama ioe besleme.tercih edilirken Türkiyede hiç bir veteriner gunlük beslenmede hergün yaş mama tavsiye etmiyor.Haftada 1 veya 2 kez veriyordum.Yeterli demisti veteriner bana..Ama son 1 yıldır artk hic vermiyorum çunku asla yaş mama yemiyor.çöple gdiyor her marka her cesidi denedim.yemiyormBirde kediler icin duzenli malt kullanmanız gerekli bunu günlük kullanmazsanız cddi bağirsak tıkanıklığı ve ameliyata kadar gden kalıcı hasarlara neden oluyor.Yalanarak temizlenen hayvanlar o yuttukları tuyleri yutmaları icin.burde multivitamin verirseniz hafta 3 4 defa maltı günlük verin ama yeterli🌼3 yasindan snra duzenli checkup tahlillerni yaptirin cok hassas blue pointler cok kolay bobrek rahatszligna yakalaniyorlar cok snsi ilerliyor belli etmeden duzenli tahlilde onlem alinablir.Anadolu sigortadan evcil hayvan sigortasi yaptriyoruz biz cok makul bi ucreti war zaten.anlasmasli veya anlasmasz veterinerde yaptirip faturayi alarak sogortaya gonderiyorsunuz size ödemesni yapiyor sigorta geri.