inc sentsn ay yandık desenize benim önce kendimi hazırlamam lazım çünkü dediğiniz gibi çok sabır isteyen bir süreç Allah canlarını sağ etsin 🥹
sentsn inc Amin aminn🤲🏻 Evet ne kadar sabırlı olabilirseniz o kadar iyi ve kolay atlatılıyo süreç. Sizin sabrınızın taştığı anda işler daha da sarpa sarıyo maalesef 🤦🏻♀️
inc Valide-Ayse-Hafsa-Sultan her anın tadını çıkarın çok özlüyorum o günleri 🥹 zaman çok çok çok hızlı
cikolatahurma inc oturup birlikte ağladık 😁 Sürekli kolları birleştirip konuşma benle diyip totosunu dönüyor 🤣
cauuv2 inc keşke sadece dediklerini yaşamış olsam, 35 haftalık hamilelikle birlikte gece de gündüz de uyumuyor uyusa da yenidogan gibi saat başı uyanıyor tahammülüm sıfır allah yardımcımız olsun. Yemek yemez eve girmez aynı seyler ve fazlası..
inc cauuv2 canım benim sana daha çok sabır diliyorum inşallah bu günleri atlatıp derin bir nefes alırız tüm anneler olarak amin ❤️
ollaluna7 inc benim bebeğim de 21 ay 23 günlük aynı durumdayız sürekli ağlıyor sinirleniyor her şeye hayır olmaz diyor
pantenkelebek inc galiba bizde bu yolda gidiyoruz 19 aylık üst değiştirmek zulüm alt değiştirmek desen kaçıyor durduk yere ağlıyor arada bir. Yemek yemek istemiyor sevdiği belli şeyler var onun dışında ağzını açmıyor makarna yumurta yoğurt patates kızartması pilav türleri her zaman da bunlar yenmez ki canım. Daha 2 yaş gelmeden bunaldım
pantenkelebek inc Allah güç kuvvet ve bolca sabır versin ben çok sabırsız biriyim herşeye bağırıp çıkıyorum son 1 aydır toparladım biraz daha az bağırıyorum inşallah bu 2 yasla eskiye dönmem