organikirmik Gokturkmom eğer 7-7.30 gibi uyandıysa 9.30-10 gibi ilk uykusunu uyuyor 12.30-1 gibi ikinci uykusu. Üçüncü uykusu çok değişken bence sorun o, bazen 3.30 bazen 5.30. Bazen 20 dk bazen 1 saati geçiyor. Bilemedim nasıl yapsak
Gokturkmom organikirmik ben 3.uykusuna 15.30 -16-00 arası yatırınca çok daha rahat oluyor gece uykusuna rahat geçiyor
organikirmik Gokturkmom evet ideal bi günde bizim de öyle. Peki son uykusunu kestirme gibi mi yaptırıyosun? Bebelerimiz çok yakın ya ondan detaylı soruyorum 😅
Gokturkmom organikirmik kendi nasıl isterse bazen 40 dakika uyuyor bazen 1saat gün içerisinde de sabah uykusu uyandığı saate göre 2.uyku 12 de uyuyor üçüncü de dediğim şekilde
Pamukhanim_ organikirmik 9 buçuk aylık sabah 5-6 da uyandığı zaman 3 uyku yapıyor diğer türlü 2 uyku yapıyor
ikibaloglanannesi organikirmik 29 aylık gündüz uykusunu bıraktık artık. Gece 21:30 da uyuyor. 3 aylık 4 uyku yapıyor. Ona da rutin oluşturdum 21:30 da gece uykusuna geçiyor odasında abisiyle.
ecelaa naciyenaciye merhaba bizimki de dört aylık ama gün içinde asla uyumuyor bütün şartları sağlıyorum uyumuyor akşam çok huzursuzluk yapıyor en geç yedide uyuyor
naciyenaciye organikirmik 2 uyku bir şekerleme yapabilirsiniz. Yanı yarım saat kadar tam dalmadan önce uyandırmayı deneyin
organikirmik naciyenaciye işte uyusa zaten 3 uykuyla devam edecek ama bazı günler ne kadar denersem deneyeyim uyumuyor
hepyerdeyizz organikirmik 2 yaşında biri gündüz tek uyku yapıyor . Üç aylık biri dört beş kez uyuyordur ama kısa kısa uzun uykusu bı kere oluyor
SuMisalii organikirmik 8.5 aylık bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor. 31.5 aylık (2.5 yaşında diyelim 😁) tek uyku yapıyor.
gulcineray Ayy nolacak boyle ya gittigimiz yerlerde hic uyumuyor sizdede var mi boyle problem? Benim 5 bucuk aylik 3 veya 4 uyku buluyor. Gece 1 de ve 4 te kalkiyor emmek icin. Nasıl yapmaliyiz tecrübeli olan annelerimiz? :(
gulcineray gulcineray birde yarim saat uyuyor disarilarda veya evdede. Evde bazen uzunda uyuyor bilemedim cok karışık sanki
janemaryam gulcineray benim bebeğim de böyle gündüz uykularının saatlerini asla bilmiyorum her ne kadar düzen oluşturmaya çalışsam da böyle. Sadece gece uykusuna 19.30-20.30 arası geçer ve gece uyanıp uyanmama durumuna göre 6 ya da 7de kalkar. Çok yoruluyorum gündüz uykuları düzensiz olduğu için ve asla çözüm bulamadım
mamacitaa_ organikirmik 16 aylik tek uyku uya düştü gibi bu aralar artık . ama 2.ci az da olsa yapmalı yarım saat bile sonra yoksa hiç duruyor akşam 6-7 de başlıyor mizirdanmaya