organikirmik Bizimki 7 aylık, genelde 3 uyku yapıyor. 2 uyku yaptığında gece mutlaka uyanıp 2 saat oturuyor 🥹
momas organikirmik 11 aylık 2 uyku yapıyor biz 2 uykuya geç düştük 3 istiyordu o da kötü oluyordu. Yani 1 aydır falan 2 uyku uyuyor
eminegzel mamylatte merhaba benim bebeğimde 3 ay 16 günlük. Sizin uykulariniz nasıl uykuya geciste direniyor mu ağlıyor mu. Biz çok durumdayız uykularimiz kısaldı uyumuyor
organikirmik gizememre kendisi bazı günler iki uyku yapıyor, iki uyku yaptığı zaman gece mutlaka uyanıyor ama. Hazır değil diye düşündüm yanlış mı düşündüm ki :/
gizememre organikirmik yavaş yavaş sinyalleri vermiş ama sanırım hazır değil kaç saat uyuyor peki gündüz
naciyenaciye organikirmik 2 uyku bir şekerleme yapabilirsiniz. Yanı yarım saat kadar tam dalmadan önce uyandırmayı deneyin
organikirmik gizememre 3. Mesela süre olarak 2 uyku gayet yeterli olsa bile 3 uyku arıyor bence başka açıklama bulamıyorum 4′te uyanmasına 😅
Gokturkmom organikirmik 2uykuya hiç dayanamıyor gözlerini acayip ovalıyor uyutmazsam kıpkırmızı oluyor teni zaten çok hassas 🥲
organikirmik Gokturkmom ya bizimki 2 gün önce son uykusundan 15:45′te uyandı. 2-2.5 saat sonra uyutmaya çalıştım uyumadı, dışarı çıktık arabada uyur diye yine uyumadı. 🤦🏿♀️ Arada böyle yapıyor ama düşmek de istemiyor 2′ye anladığım kadarıyla 😅
umaytoom organikirmik 9 aylık olacağız bikaç gün sonra 🥹gündüz 2 uyku yapıyoruz ilk uykuyu 9 gibi ikinci uyku 2 gibi akşam uykusu 7 de başlıyor en geç 8
Gokturkmom organikirmik 2uyku için bence erken canım uyku saatleri nasıl ortalama olarak kaçta uyuyor uykularını
organikirmik Gokturkmom eğer 7-7.30 gibi uyandıysa 9.30-10 gibi ilk uykusunu uyuyor 12.30-1 gibi ikinci uykusu. Üçüncü uykusu çok değişken bence sorun o, bazen 3.30 bazen 5.30. Bazen 20 dk bazen 1 saati geçiyor. Bilemedim nasıl yapsak
alpmomssss organikirmik 7 aylık olmak üzere kafasına göre takılıyor bazen 2 bazen 3 bazen şekerleme yapıyor 5-10 dakika