imaslpr zeynepozkar hayır enjektör ile veriyorum peki boş meme ile yumuşak meme arasındaki farkı nasıl ayırabilirim
zeynepozkar imaslpr memede hiç bir zaman süt bitmez aslında ama bunu kimseye inandıramazsın eğer bebek aktif bir şekilde emerse bitmez azalmaz ama emme aralığı uzarsa süt azalır uyarı verilmezse azalır
imaslpr zeyneppppppppppp 60 versem mide fesadı geçirir 15 cc en fezla 30 cc alıyo onuda kusuyo zaten ama neden illaki mama istiyor onu anlamıyorum
imaslpr mihzul14 bende deneyim bakalım uykum olmadığı bir zaman diliminde gözlemlerim eğer iyi olursa yatırırım öyle çok yoruldum çünkü ya
Asyaveannesi04 imaslpr henüz 13 günlük biberon vermeyin derim, memeyi bırakır gazını çıkarıp tekrar memede dursun bazen çekmesede sizin kokunuzda kalmak isteyebilir
Zuleyhadere imaslpr memede uyutmaya alıştırma bence tavsiyem bıraktırınca zor oluyor sonra hep memede uyumak istiyo
buse57 imaslpr evet çok normal ilk kızım emzik yapmıştı beni ama gazı geldiği için hırçınlaşıp bırkaıyor olabilir siz gazını çıkarıp öyle teklif edin bidaha uyumamasınında sebebi bu olabilir